Wojciech Grzy w Mrzy

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Flo » sobota, 30 cze 2007, 06:18

Achaja napisał(a):i jeszcze jedno temat dotyczy W.Grzymkowskiego więc nie walcie OT

jego ocenia Rada Nadzorcz i Walne... wczoraj się odbyło... ciekawe czy dostał absolutorium??...

dotyczy faktycznie Grzymkowskiego ale raczej jego nowej pracy a nie tej w ktorej poprzednio byl, wiec nie przyganiaj garnkowi OTow :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez sie wie » sobota, 30 cze 2007, 09:27

Achaja napisał(a):
sie wie napisał(a):Oj czepiacie się! Pozwólcie kobiecie "przemyśleć" sprawę. Może jeszcze faktycznie coś interesującego "wymaluje"

a Tobie radze byś pomalawał swój swiat - jak bedzie bardziej kolorowy to może zaczniesz sie uśmiechać, a nie pluc jadem

Wybacz Achaja ale nie taki sens mojej wypowiedzi był. Może faktycznie niefortunnie dobrałem określenie "wymalować" - sorki, ale należy to rozumieć pozytywnie - czyli, że jeszcze pokażesz na co Ciebie stać. Ach!!! A miało być tak pięknie .. Pozdrowionka.
sie wie
Rozgrzewa się

Postprzez Flo » sobota, 30 cze 2007, 11:51

Achaja napisał(a):
sie wie napisał(a):Oj czepiacie się! Pozwólcie kobiecie "przemyśleć" sprawę. Może jeszcze faktycznie coś interesującego "wymaluje"

a Tobie radze byś pomalawał swój swiat - jak bedzie bardziej kolorowy to może zaczniesz sie uśmiechać, a nie pluc jadem

wiec tez nie pluj jadem. Zeby nie przyganiac garnkowi :twisted:

Tak czepiam sie sytuacji w ktorej kogos sie poucza a samemu to robi :)
Flo
Arcymistrz

Postprzez Verturian » sobota, 30 cze 2007, 20:40

simplicissimus napisał(a):
Konsul napisał(a):Achaja wyciąga kwity. Będzie się działo :). Pełna transparentność musi być, to mi się podoba.

Dostała podwyżkę. Teraz do pracy podchodzi ambitniej.

Dziwię się panu sekretarzowi radia najpierw robił podchody żeby zostać vice zamiast Bernarda potem lizał tyłek posłowi żeby być sekretarzem za ok. 10000 nie pamiętam czy brutto czy netto miesięcznie. Z gołodupca pan sekretarz stał się krezusem i wypomina drobną podwyżkę. A swoją drogą rybacy czytaj armatorzy rybackich jednostek nie są tacy biedni wystarczy spojrzeć na to czym jeżdżą
Verturian
Nowicjusz

Postprzez mimoza » sobota, 30 cze 2007, 20:48

przeczytałem i nadal nie wiem o co jest ta nawalanka... Wojtek był OK, Henryk jest OK, port idzie jak burza... szkoda nerw... pozdrawiam dyskutantów
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Deja Vu » sobota, 30 cze 2007, 20:51

wszytko z portem jest ok. Tylko rybacy są be.
Deja Vu
Weteran

Postprzez mimoza » sobota, 30 cze 2007, 22:50

i dorsze które za mało się rozmnażają ...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez sara » wtorek, 3 lip 2007, 00:32

no tak, jak nie można na człowieka to trzeba na "rybę". Dobry pomysł. Pouczę swego ślubnego.
sara
Dyskutant

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg