Czy władze sejmiku z PO oddadzą szpitalowi pieniądze?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez kacper » wtorek, 26 cze 2007, 18:52

Konsul bo cię palce zabolą od pisania . Krótko odpowiedz - zamieścicie porozumienie czy nie .
Dobrze napisałeś że robił , teraz ma w d---e pielegniarki i lekarzy
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » wtorek, 26 cze 2007, 19:13

Nie mam osobiście tego porozumienia, i bardzo tego żałuję. Wkleił bym je bowiem i byłby święty spokój. Powtarzam, te porozumienie istnieje, to nie jest fikcja. A Ty cały czas nie możesz mi odpowiedzieć na pytanie: dlaczego działacze PO w Kołobrzegu są nieskuteczni i nie potrafią "załatwić" kasy dla szpitala??? Mimo, że przed wyborami twierdzili co innego. Tak oto pryska mi to skuteczności Twojej partii. Nawet chęci do tego nie macie, władza dla władzy? O to chodzi?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » wtorek, 26 cze 2007, 19:14

kacper napisał(a):Konsul bo cię palce zabolą od pisania . Krótko odpowiedz - zamieścicie porozumienie czy nie .
Dobrze napisałeś że robił , teraz ma w d---e pielegniarki i lekarzy

Już mówiłem, że nie mam. Ma Ci narysować to porozumienie? Gdybym miał to bym wrzucił.

Może poseł Karpiniuk by w końcu zobaczył jak wyglądają realne efekty pracy.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez abebe » wtorek, 26 cze 2007, 20:42

simplicissimus napisał(a):
BLAaa napisał(a):członek zarządu województwa, czy powiatu jest w randze Wicemarszałka, wicestarosty. Zwyczajowo nazywa się ich tak, jak nazywa.

Jasne, przyjeżdża sekretarz z ministerstwa i staje się ministrem. Tylko, że tak się na wsi robi.

Po drugie, nie słyszałem, żeby ktoś gdzieś nazywał Marię Storczyk wicestarostą. :roll:

Na dzisiejszej konferencji PiSu pan poseł Hoc nazywał pana Hoka wicemarszałkiem, więc o co Ci chodzi?
abebe
V.I.P

Postprzez abebe » wtorek, 26 cze 2007, 21:24

2 x po 22 minuty dzisiaj wszyscy kontemplowali słowa pana posła H na antenie Radia Kołobrzeg, a na koniec pan Czesio - mówi " nie mam dostępu do Radia Kołobrzeg" bo mówię Ci że Media Markt - nie dla idiotów buehehehehe
abebe
V.I.P

Postprzez Demurrer » wtorek, 26 cze 2007, 21:30

abebe napisał(a):2 x po 22 minuty dzisiaj wszyscy kontemplowali słowa pana posła H na antenie Radia Kołobrzeg

Widzę, że nie możesz tego przeżyć. Miotasz się cały dzionek. :)
Poseł Karpiniuk suszy Ci głowę, że kabla nie przegryzłeś?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez abebe » środa, 27 cze 2007, 20:35

Demurrer napisał(a):
abebe napisał(a):2 x po 22 minuty dzisiaj wszyscy kontemplowali słowa pana posła H na antenie Radia Kołobrzeg

To Ty napisałeś , czy Twój synek?, poziom przedszkolaka, jeszcze Czesinek nie przeciął Ci pępowink?i, a taki zdolny felczer buehehehehehehe
abebe
V.I.P

Postprzez Konsul » środa, 27 cze 2007, 20:59

abebe napisał(a):
Demurrer napisał(a):

To Ty napisałeś , czy Twój synek?, poziom przedszkolaka, jeszcze Czesinek nie przeciął Ci pępowink?i, a taki zdolny felczer buehehehehehehe

Jak pisałem już wielokrotnie, tak i tym razem: tam gdzie kończą się argumenty pojawia się próba zbycia tematu śmiechem. W tym przypadku miernej jakości. Stać się Abebe na lepszy "cięty" humor. Taki, który nie obraża ludzi w prymitywny sposób, bo pisanie o Cz. Hocu lekarzu jako felczer, to zwykłe chamstwo.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abebe » środa, 27 cze 2007, 21:04

przegryzanie kabli to za to finezja, polot , miód, szampan i orzeszki!
bo wiesz z chamami trzeba po chamsku Konsulu ( szacun)
abebe
V.I.P

Postprzez mimoza » środa, 27 cze 2007, 21:06

Adanio, wygrzebcie taśmę - z podpisania porozumienia trójstronnego w Szczecinie, byliśmy z Dudim - Czesław, Henryk, Ryszard i marszałkowie, wszyscy byli zachwyceni - wystarczy to powtórzyć.... i po dyskusji... po co się teraz naparzać... archiwum tkk to skarbnica...dawajcie
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » środa, 27 cze 2007, 21:11

abebe napisał(a):przegryzanie kabli to za to finezja, polot , miód, szampan i orzeszki!
bo wiesz z chamami trzeba po chamsku Konsulu ( szacun)

No finezja to może nie. Nie nazwałbym jednak Demiego chamem, a i takie określenia Cz. Hoca, jak napisałem, to chamstwo. Stać Cię na coś lepszego, zwłaszcza w kwestii żartu.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » środa, 27 cze 2007, 21:16

mimoza napisał(a):Adanio, wygrzebcie taśmę - z podpisania porozumienia trójstronnego w Szczecinie, byliśmy z Dudim - Czesław, Henryk, Ryszard i marszałkowie, wszyscy byli zachwyceni - wystarczy to powtórzyć.... i po dyskusji... po co się teraz naparzać... archiwum tkk to skarbnica...dawajcie

A to już wątek zupełnie poboczny.
Powtarzam więc, abstrahując już od tego porozumienia, to S.Karpiniuk mówił, że jak wygra PO w Kołobrzegu i Województwie, to będzie wspaniale dla Kołobrzegu. Pieniążki popłyną szerokim strumieniem. I co? I pstro. Zero kasiorki, bo to, bo siamto i sramto. To w następnych wyborach, drodzy wyborcy można głosować na Stasia Srasia z Pierdziszewa Wielkiego, zrobi tyle samo co ktoś z PO z Kołobrzegu dla naszego miasta. O to idzie właśnie.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kacper » środa, 18 lip 2007, 20:18

za http://www.gazetapracykolobrzeg.pl

'13 mln. 110 tyś. zł , tyle otrzyma kołobrzeski szpital z Urzędu Marszałkowskiego . Wyraźnie zadowoleni z tego faktu są : Poseł Sebastian Karpiniuk oraz Marszałek Marek Hok, którzy bezpośrednio przyczynili się do tego sukcesu. 12 mln. zł. pochodzi ze sprzedaży Wyspy Solnej, jednak ich uzyskanie wymagało umiejętnością dyplomatycznych, gdyż prawa do nich miało aż 17 szpitali."
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » czwartek, 19 lip 2007, 17:10

No i fajnie...
A teraz prosze podać na co konkretnie idzie ile kasy...
Bo ogólna informacja, że jest to 13.110.000 zł to jeszcze za mało.
Już wiem, że kilka milionów nalezy wydac, żeby przenieść na drugi brzeg kanału drzewnego to, co znajdowalo się na działce zbytej prywatnemu inwestorowi.
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg