Nieoficjalne ale...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez abebe » piątek, 22 cze 2007, 13:29

qrczak napisał(a):
Podobno u innego radnego mechanika były przebijane :mg:

To ciekawe, już dwóch radnych zamieszanych w niecny proceder :?:
abebe łap mikrofon w rękę, telefon w rękę i leć szukać sensacji. Zawiadom CBA od razu. :lol:

Piotruś, zejdźże ze mnie Chłopaku :lol:
abebe
V.I.P

Postprzez abebe » piątek, 22 cze 2007, 13:37

qrczak napisał(a):
abebe napisał(a):Autor tematu powie, że bohater topicu ma inny poważniejszy problem - kasa pomocowa ZPM! OJ ciężko. Kurczak weź ty się za jakąś robotę, a nie tylko uczciwych ludzi denerwujesz.

Nie martw sie chłopie robotę mam, nieprzerwanie od ośmiu prawie lat. Pracuj nad poważniejszym problemem tylko obiecaj, że kolejnej plotki nie stworzysz bo jak na razie hurtowo je produkujesz. I nie denerwuj się, złość piękności szkodzi.

radni odchodzą z klubu PiS - plotka?
Rupnik - prezesem plotka?
Irka mają ulokowac w TBS plotka?
Nowa gazeta w Kołobrzegu! - plotka?
Informacje o radnym zamieściła też Gazeta Kołobrzeska, plotka?
chłopie Piotrusiu - odstosunkuj się ode mnie, za młody na Heroda jesteś , za młody buehehehehe, lec na pole bo wingiel rzucili na wieś, wingiel! :lol:
abebe
V.I.P

Postprzez Konsul » piątek, 22 cze 2007, 15:06

A ja powiem tak, co by nie mówić, Abebe ma zawsze najświeższe info, żadne tam plotkarskie badziewie ( jak pewien radny tu piszący ).
Jedno sprostowanie, żaden radny nie odszedł z klubu PiS. To tak gwoli rzetelności.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg