simplicissimus napisał(a):ŁUkasz napisał(a):a teksty w stylu Kruszewskiego sobie daruj, bo zacznę Cię porównywać do kołobrzeskich postaci i zrobi Ci się przykro.
Łukasz, co by o tobie nie powiedzieć, trochę zagalopowałeś się w oskarżeniach i niekompetencji na forum tym i publicznym. Słucham twoich wypowiedzi i wybacz. Brakuje ci elementarnej wiedzy z zakresu państwa i prawa. Z twoich wypowiedzi wynika, że nie znasz podstawowych aktów prawnych ani anawet uchwał, za którymi głosujesz. Komentarz jest oczywisty, a cała sytuacja kuriozalna. Wniosek prosty: jesli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz.

ŁUkasz napisał(a):Proponuję zapoznąc się z całą treścia uchwały i wtedy zacząć dyskutować. Brak tej wiedzy niestety uniemozliwi Ci merytoryczną dyskusję.
ŁUkasz napisał(a):rodzice- bez urazy dla żadnego z wyminionych zawodów- ojciec hydraulik, matka księgowa: przyszłośc kołobrzeskiej oświaty i rozwiązań systemowych jej dotyczących. no prosze Cię, to że czyjeś dziecko uczy sie w szkole nie upoważnia chyba do decydowania o oświacie. A jesli jakis rodzic bedzie chciał wyrazić swoje zdanie w tym gremium, to nie wierzę, że nie zostanie wysłuchany.
ŁUkasz napisał(a):Przecież ja nie pisałem o tych zawodach.

ŁUkasz napisał(a):Czytanie ze zrozumieniem faktycznie nie jest twoją mocną stroną.![]()
Rodzice mogą wyrażać swoje opinie na Radzie Rodziców, bezpośrednio u nauczycieli, dyrektorów. Po co nam kolejne ciało 500- set, którego wnioski będą się rozmywały a spotkania nie przynosiły skutecznych działań?
I prosta rada: zanim rzucisz kamieniem - upewniej sie, ze jestes bez winy, bo to co mi zarzucasz, twoja mocna strona nie jest (na podstawie caloksztaltu napisanych rzeczy na forum).Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości