Oleksy kłamał

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez qrczak » piątek, 15 cze 2007, 09:56

Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Przecież chłop zna angielski, nie mówił że zna perfekt.
Do you speak englisch :?:
No but mr. Olejniczak do you speak englisch. :lol:
Taki to jest mniej więcej poziom znajomości języka.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Flo » piątek, 15 cze 2007, 16:00

Demurrer napisał(a):
Flo napisał(a):Bzdura totalna, to wylacznie idealny temat dla pieniaczy

I odnosze sie tutaj do wszystkich

Od kiedy to Flo występujesz w roli mentora, cenzora i mędrca ? :lol:

od wczoraj, fajna fucha, dobrze platna, jak sie nie utrzymasz z bycia papugą to Cie wciagne w fach
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Uri » piątek, 15 cze 2007, 17:13

Demurrer napisał(a):Mnie popis Olejniczka najzwyczajniej na świcie rozbawiał. Gdyby taki wysęp dał Giertych pewnie byś się również śmiał, tak samo jak Uri, czy McCool. No ale wiadomo… Olejniczak swój chłop, więc nie wypada.

czemu uważasz że Olejniczak to dla mnie "swój chłop"? że jak jade przy każdej okazji po kaczuchach i giertychu to od razu znaczy że jestem z SLD? opanuj się.

temat do zamknięcia, lub przeniesienia. kwalifikuje się do wydarzenia, opinie etc., gdzie może razem z innymi tematami dawać pole do popisu akcji politycznej, nie zaśmiecać hydeparku
Uri
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez McCool » piątek, 15 cze 2007, 18:12

Demurrer napisał(a):Mnie popis Olejniczka najzwyczajniej na świcie rozbawiał. Gdyby taki wysęp dał Giertych pewnie byś się również śmiał, tak samo jak Uri, czy McCool. No ale wiadomo… Olejniczak swój chłop, więc nie wypada.

Hm, ja raczej miałem na myśli, że temat jest prymitywny jak na takiego człowieka jak Ty Demurrer.
McCool
Rycerz forum

Postprzez sie wie » środa, 20 cze 2007, 22:21

Sądzę, że tak czy inaczej taka jest nasza rzeczywistość społeczna więc i polityczna - to do kwestii znajomości angielskiego, ale można to rozszerzyć także do innych kwestii - nie każdy szewc buty ci naprawi, nie każdy murarz dom postawi itd. Znamy to z autopsji. Chodzi raczej o to by nie dać się takim cwaniaczkom zmanipulować, a tym bardziej dawać naciągać na różne bzdety.
sie wie
Rozgrzewa się

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark