Nowa Gazeta w MIEŚCIE ?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 18 cze 2007, 11:05

Demurrer napisał(a):Wiesz w ogóle jak wygląda umowa o pracę? Macie w Tkk choć jedną taką umowę? Czy wszyscy "samozatrudnieni" ?? :twisted:

Coś jarałeś? Jakieś zioło? Ale pojechałeś w temacie.
Załóż nowy temat. :lol:
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 18 cze 2007, 11:10

Muszę powiedzieć, że jednak zrezygnuje z kupowania paieru toaletowego.
Będę wiernym czytelnikiem nowej gazety i będę codziennie wydawał 1,10 zł na zakup dziennika.
Miesięcznie około 24 zł. I zawsze będę ją miał w łazience pod ręką.
Deja Vu
Weteran

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 18 cze 2007, 12:07

Wybacz Robet ale po pierwsze nie jest to do wiadomości publicznych, po drugie nie jest to w mojej kompetencji(zatrudnianie), a po trzecie nie jest tematem dyskusji w tym temacie.
Zajmij się naprawdę pracą za którą Ci płacą. :wink:
Pokój i Dobro bracie Robercie.
Deja Vu
Weteran

Postprzez keeper » poniedziałek, 18 cze 2007, 13:38

ja tez wam wybaczam... Robert, Twoje zachowanie nie jest zbyt profesjonalne, wszysycy wiedza,ze sie pozegnales z tkk i luz..bylo to jakis rok temu. Nie musisz teraz strzelac co 5 minut z grubego dziala w swoje byle miejsce pracy...ja nie strzelilam nawet raz,jesli dobrze sobie przypominasz...Darek tez powinien juz przestac sie po franciszkansku pozdrawiac, bo ludzie to czytaja i wcale nie wyrabiaja sobie wlasnego zdania, przeciwnie, mocza co niektorzy pieluchy ,taki maja ubaw... pokoj i spokoj. a poza tym odbiegliscie od tematu jak stad w piz... 8)
keeper
Rycerz forum

Postprzez cushu » poniedziałek, 18 cze 2007, 15:18

To się [beeep] specjaliści odezwali. :lol:

gazety, która w odróżnieniu od TKK czy Radia Kołobrzeg - a co to za porównanie? Przecież to są trzy różne rodzaje mediów. Czemu nowa gazeta jest zestawiona z telewizją, a nie z innymi gazetami, czyli konkurencją? Przecież każde medium ma swój własny rodzaj odbiorców, o całej reszcie różnic oczywistych nie wspominając.

Deja: a Ty to na urlopie jesteś? Jak tak to dawaj jakieś foty z wakacji.

A wracając do tematu to ja się tam ciesze że jest nowa gazeta. Codzienne wydanie, błyski fleszy, pędzące taksówki żeby zdążyć z newsem przed zamknięciem numeru. Czujecie ten klimat? Jak za dobrych lat, kiedy jeszcze wszyscy nosili kapelusze, a rodzina kennedych nie miała traumy na widok kabrioletu
cushu
Terminator

Postprzez keeper » poniedziałek, 18 cze 2007, 16:56

Ok, nie bedziemy kontynuowac tego tematu w tym temacie. Kazdy ma swoje racje i niech tak zostanie. Co do nowej gazety. No milo... tylko dla mnie to powoli robi sie groteskowe, 50 tysieczne (z ogonkiem) miasto medialne. Niedlugo kazdy mieszkaniec bedzie mial posade dziennikarza,a nawet ba! bedzie wydawca wlasnej gazety. Juz wkrotce broszurki informacyjne beda podciagane pod media w Kolobrzegu. Moje zdanie, nie bic za nie. :)
keeper
Rycerz forum

Postprzez cushu » poniedziałek, 18 cze 2007, 17:15

Zobaczyć to można w telewizji, w gazecie jedynie przeczytać.
Co ty masz takie ciśnienie na tą telewizję? Przecież to temat o gazecie.

Jak czasami czytam te wasze erekcje to mam wrażenie, że jestem gdzieś na jakimś bliskim wschodzie, gdzie dyktatorzy chcą zamknąć usta opozycji i spalić połowę ludzkości w obozach koncentracyjnych. To jest popier.dułkowata miejscowość wczasowa, gdzie jesienią największą atrakcją są spadające liście, a najczęstszym problemem mieszkańców psie kupy i miejsca parkingowe.

Pokazała się nowa gazeta i już została wplątana w jakieś dziwne gierki przez osoby trzecie. Nagle stała się jakimś sztandarem niesionym przeciwko prywatnej telewizji. Szkoda mi trochę, bo temat kończy się jak zwykle toną błota i niestrawności.
Dlatego jako użytkownik i uczestnik rozmowy chciałbym przeprosić ludzi tworzących Miasto za tą straszną odrażającą antyreklamę jaką jest ten temat.
cushu
Terminator

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 18 cze 2007, 19:21

Tak, tak Robercie tylko Ty jedyny sprawiedliwy, nieomylny, cudowny, wspaniały, wszechwiedzący - Robert.
Pokój i Dobro bracie Robercie.
Deja Vu
Weteran

Postprzez cushu » poniedziałek, 18 cze 2007, 19:32

Sorry ale takie są moje odczucia. Gdybyś napisał że miasto to szansa na rzetelną codzienną dawkę informacji z Kołobrzegu ludzie sięgnęliby po tytuł i czytali. Ale do każdego takiego stwierdzenia dodajesz - bo TKK to to i tamto i siamto i sramto. A na deser walisz że Cię wywalili przed Świętami - i co to ma być, dowód twojej obiektywności? W każdym twoim dzisiejszym poście jest mowa o kablówce, a to jest temat o nowej gazecie. To są dla mnie właśnie tony błota.
cushu
Terminator

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 18 cze 2007, 19:47

Fachowo nazywa się to "Syndrom Dnia Trzynastego"
Znaczy to, że dnia trzynastego zszedł Pan z Niebios i pogonił Roberta :wink: .
Od tego zdarzenia objawia się co jakiś czas z różnymi nasileniami - objaw można powiedzieć choroby Dnia Trzynastego.
Być może po jedynym takim przypadku nie zawsze powoduje to chorobę. Ale w tym konkretnym przypadku praktycznie ze wszystkich kołobrzeskich mediów nasz bohater wyleciał.(za poglądy? nie! za chamstwo.)
Deja Vu
Weteran

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 18 cze 2007, 19:52

Deja Vu napisał(a): Ale w tym konkretnym przypadku praktycznie ze wszystkich kołobrzeskich mediów nasz bohater wyleciał.(za poglądy? nie! za chamstwo.)

Hehe, jasne :lol:
gdyby wywalali w Kołobrzegu z mediów za chamstwo, to byś nawet przedstawić się nie zdążył, a byłbyś już na bruku.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 18 cze 2007, 20:00

Demurrer napisał(a):
Deja Vu napisał(a): Ale w tym konkretnym przypadku praktycznie ze wszystkich kołobrzeskich mediów nasz bohater wyleciał.(za poglądy? nie! za chamstwo.)

Hehe, jasne :lol:
gdyby wywalali w Kołobrzegu z mediów za chamstwo, to byś nawet przedstawić się nie zdążył, a byłbyś już na bruku.

To za co Demi wywalają :lol: ? Za poglądy? :lol: Co Robuś za bzdur nawciskał. A Ty łykasz wszystko jak młody rekin. :lol:
Teraz to tylko kwestia czasu. Mam na myśli Radio Koszalin.
Deja Vu.
Deja Vu
Weteran

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg