Demurrer napisał(a):Kuś, Szuba nowi "fachowcy"w Urzędzie Miasta made in młodzieżówka SLD (i tylko mnie nie prostuj MC Cool że nie jesteście młodieżówką SLD
),
prawda to?
Jak zwał tak zwał. Tobie i tak się niczego nie przetłumaczy.
Demurrer napisał(a):Kuś, Szuba nowi "fachowcy"w Urzędzie Miasta made in młodzieżówka SLD (i tylko mnie nie prostuj MC Cool że nie jesteście młodieżówką SLD
),
prawda to?
Demurrer napisał(a):Różnica polega na tym, że PiS w ramach kołobrzeskiej koalicji z PO dostał jedno stanowisko - wiceprezydenta. Kropka.
BLAaa napisał(a):Demurrer napisał(a):Różnica polega na tym, że PiS w ramach kołobrzeskiej koalicji z PO dostał jedno stanowisko - wiceprezydenta. Kropka.
I zachował iles innych... Wielka mi różnica. jak nastał Bieniu, to czerwonkę rżnął, aż się Sąd Pracy zagotował.
A propos, w Urzędzie dostało w ostatnim czasie pracę wielu mlodych ludzi. Zawsze to lepiej niz pan E i jego przyczepka.
BLAaa napisał(a):Te, o które zabiegali chłopcy w czasie nocnych narad z PO na przełomie listopada i grudnia.
Konsul napisał(a):BLAaa napisał(a):Te, o które zabiegali chłopcy w czasie nocnych narad z PO na przełomie listopada i grudnia.
Czyli jakie, BLaa napisz jakie to stanowiska ma PiS w Kołobrzegu!!! Ja naprawdę nie wiem. Nocne narady, postacie w czarnych płaszczach itp. tego nie znam.
Krótko i konkretnie, jakie posady ma PiS? Po raz kolejny ta bzdura jest powtarzana, wcześniej było o rzekomych konfiturach dla PiS-u i ogromie stanowisk dla członków tej partii, i wciąż z uporem maniaka to się powtarza! Po raz trzeci zatem pytam, o jakich stanowiskach piszesz?
Arkadiusz K napisał(a):Konsul napisał(a):BLAaa napisał(a):Te, o które zabiegali chłopcy w czasie nocnych narad z PO na przełomie listopada i grudnia.
Czyli jakie, BLaa napisz jakie to stanowiska ma PiS w Kołobrzegu!!! Ja naprawdę nie wiem. Nocne narady, postacie w czarnych płaszczach itp. tego nie znam.
Krótko i konkretnie, jakie posady ma PiS? Po raz kolejny ta bzdura jest powtarzana, wcześniej było o rzekomych konfiturach dla PiS-u i ogromie stanowisk dla członków tej partii, i wciąż z uporem maniaka to się powtarza! Po raz trzeci zatem pytam, o jakich stanowiskach piszesz?
Stanowiska, stanowiska. Żal d***e sciska. Jedyne o czym ostatnio mówicie to stanowiska, oczywiście wam na nich nie zależy tak tylkoi rozprawiacie.

A ciętej riposty i poziomu języka tylko pozazdrościć Młodemu Demokracie.![]()

qrczak napisał(a):A ciętej riposty i poziomu języka tylko pozazdrościć Młodemu Demokracie.![]()
Tak i kultury osobistej, ale niski jej poziom jest chyba warunkiem przyjęcia do tej organizacji. POsłowi gratuluję kuźni młodych talentów politycznych.

Arkadiusz K napisał(a):Konsul napisał(a):BLAaa napisał(a):Te, o które zabiegali chłopcy w czasie nocnych narad z PO na przełomie listopada i grudnia.
Stanowiska, stanowiska. Żal d***e sciska. Jedyne o czym ostatnio mówicie to stanowiska, oczywiście wam na nich nie zależy tak tylkoi rozprawiacie.
Demurrer napisał(a):Gwoli podsumowania dalszego rozwijania się kolacii PO - SLD warto dodać do zestawienia wybór Pana Adama z SLD do zarządu powiatu.
Ale PO wciąż się wstydzi nazwania rzeczy po imieniu. Dlaczego?
ale musze powiedzieć - zazdrość tobą targa... jak sie chcą kopulować z czerwonymi to niech to czynią - żal Ci ? kopuluj w swoim gronie - sprawdzeni partnerzy nie zarażą Cie niczym... a od zadawania się z czerwonymi można tylko dostać syfa albo i adidasa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości