Czy kołobrzeskiemu TBSowi potrzebna jest firma PR

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Arkadiusz K » czwartek, 7 cze 2007, 13:08

Didi napisał(a):Wyobraz sobie ze nie wszyscxy zarabiaja kokosy i nie wszystkich stac na apartamenty...i kupujac mieszkanie nawet komunalne powinno mieszkac sie w nim jak czlowiek a nie klatce ktora sie sypie pomysl kobieto zanim cos napiszesz...mam gleboko w poszanowaniu pana K bo go nie lubie nie bede mieszkac nigdy w czyms co on rekoma swych pracownikow postawil..., hala milennium tez jest jego dziela i tez sa tam bledy i przecieki...

Jak się stawia budynek ww 6 miesięcy bo wybory gonią to później nie ma się co dziwić.

Co do wspólnoty to nie sa to mieszkania komunalne. Koniec kropka. Wine ponosi wykonawca, gwarancja jest.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Didi » czwartek, 7 cze 2007, 13:41

tak to oczywiscie inna sprawa postawic przed koncem kadencji by slad pozostal tak samo jak z beznadziejnym skate parkiem na ogrodach ktory peka itp, no ale nie tylko na jednosci narodowej taka akcja koszary na koszalinskiej tez sa w zlym stanie...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez sara » czwartek, 7 cze 2007, 14:32

Didi napisał(a):tak to oczywiscie inna sprawa postawic przed koncem kadencji by slad pozostal tak samo jak z beznadziejnym skate parkiem na ogrodach ktory peka itp, no ale nie tylko na jednosci narodowej taka akcja koszary na koszalinskiej tez sa w zlym stanie...

Tak czy inaczej winę za wszelkie niedoróbki ponosi WYKONAWCA. To on bierze odpowiedzialność za jakość wykonanych prac. Myślę więc, że należy pozwolić dać czas wykonawcy na poprawienie błędów. Nie TBS ponosi odpowiedzialność za taki stan rzeczy, przynajmniej nie do końca. Jak zepsuje mi się zegarek to go sama nie naprawiam tylko odnoszę do sprzedawcy lub serwisu by usterkę usunął. Gdybym sama próbowała naprawiać bo "mi się spieszy" to po prostu straciłabym gwarancję na zegarek, a tym samym pewno bym też go jeszcze bardziej zepsuła. Psim obowiązkiem wykonawcy jest usterki i błędy poprawić.
sara
Dyskutant

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg