simplicissimus napisał(a):Bonhart napisał(a):Pewnie przeoczyly ta wiadmosc...i chyba dobrze... zadna to sensacja...
Jasne, pomorczność jasna w TKK zapanowała. Nawet Deja Vu milczy. Mimoza zaś dzielnie napiera, ale jego byt dziennikarski zipie jak lord Voldemort. Aż dziw, że tematu nie nagłośnił w Polskim Radio Szczecin, w końcu tam epatował tym, że "podobno" P. Dawid groził doktorowi Pawliszcze. Robił to tak skutecznie, że aż popełnił plagiat. I do tego tematu powrócę w poniedziałek.
Simpli - Twoja polityczna degenera zdradzi Cie jak tylko Ci się noga powinie... wspomnisz moje słowa... a Ciebie na salony polityczne nie wpuszczą, bo jesteś dla nich zagrożeniem, młody, dynamiczny, elokwentny, bez rodziny, do tego dziennikarz... więc się Ciebie boją tylko jako żołnierz w koszalinku radiu możesz podskakiwać... wiem ze boli Cię ze radio szczecińskie nie słucha głupiego posła, któremu się wydaje ze będzie ustawiał media w regionie, bo już myslałeś że jesteśmy w tym szambie razem... niestety ja pracuje w porządnej apolitycznej firmie a ty nie... trzym się, mimo ze nakręcają Ci e do nienawiści, przemki i inne badziewia, patrze na ciebie z symaptią - też byłem młody, tylko nie taki nainwny... a moze ? trzym się swojej sitwy i nie zaczepiaj mnie na ich polecenie, bo to zbierasz łomoty a oni bedą się smieją i tylko nadal bedą cię szczuć do procesowania się...
Ostatnio edytowano czwartek, 7 cze 2007, 11:42 przez
mimoza, łącznie edytowano 1 raz