. Ten ladunek emocji miedzy poslami: Karpiniukiem a Hocem po prostu powalajacy. A Karpiniuk to jest prawie agresywny na ekranie... Ogolnie swietne
BLAaa napisał(a):Dla mnie najbardziej interesujące jest to, że jest to chyba pierwsza taaaak poważna sprawa dot. Kołobrzegu, z która musi się zmierzyc miłościwie nam panująca władza wojewódzka.
Każda ze stron ma swoje racje.
Szkoda jedynie, że PiS wykorzystuje to, żeby punktować.
Bo prawda jest taka, że lewica tę całą sprawę rozkręciła.
Ale co Karpinuk może o tym wiedzieć. On wtedy zajęty był swoją kampanią.
Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):demi na odwyk ? tak to się teraz pisze?
dawka jadu przekracza dopuszczalne stężenie / - ?
Nie podważaj faktów posiłkujac się swoją prywatną niechęcią do kogoś.
mimoza napisał(a):Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):demi na odwyk ? tak to się teraz pisze?
dawka jadu przekracza dopuszczalne stężenie / - ?
Nie podważaj faktów posiłkujac się swoją prywatną niechęcią do kogoś.
odpisałem jedynie Demiemu w jego poetyce - dokładnie zwróciłem sie do niego tak jak on wcześniej do mnie... faktów nie podważam, stwierdzam jedeynie że Demi wariuje w wyrażaniu nienawiści... brak szacunku do posła Karpiniuka osłabia dokonania posła Hoca - chyba to jets oczywiste...
kacper napisał(a):wysil sie i sprawdż kiedy jest następna sesja sejmiku . mi się obiło 26czerwca . Więc proponuje zawieś walkę w tym temacie do sesji , i czekaj na efekty . Jeśli nie będą po Twojej myśli wtedy atakuj a nie tracisz teraz siły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości