Czy kołobrzeskiemu TBSowi potrzebna jest firma PR

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Deja Vu » wtorek, 5 cze 2007, 22:46

BLAaa napisał(a):Nie, nie sugeruję zmiany prezesa.
Raczej niektórych pracowników prezesa. Ale to broszka prezesa, więc nie będe się wychylał.

ba, jak marotończyk jest technicznym i nie wie co się w weekend dzieje bo kuna biega to się dziwisz
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez telka_es » środa, 6 cze 2007, 01:07

plotkarze i kropka.
telka_es
Terminator

Postprzez Deja Vu » środa, 6 cze 2007, 08:03

telka - póki piszesz w tematach nie zakładanych przez moją skromną osobę - ignoruje Twoje posty.
W tym przypadku odpiszę:
telka jeśli nie masz ciekawego zajęcia to proponuje zamiasta pisać bzdety na forum,
posadź np. kwiatki na balkonie.
Deja Vu
Weteran

Postprzez telka_es » środa, 6 cze 2007, 09:23

Deja Vu napisał(a):telka - póki piszesz w tematach nie zakładanych przez moją skromną osobę - ignoruje Twoje posty.
W tym przypadku odpiszę:
telka jeśli nie masz ciekawego zajęcia to proponuje zamiasta pisać bzdety na forum,
posadź np. kwiatki na balkonie.

pod warunkiem że bedziesz mi je podlewać :lol:
telka_es
Terminator

Postprzez qrczak » środa, 6 cze 2007, 10:09

Panowie na rynek zapraszam. Dziennikarze :lol: :lol: :lol: :lol: . Przekupy, nic więcej.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez sara » środa, 6 cze 2007, 10:43

Że wam sie chce takie pierdoły pisać. Posprzątajcie wokół siebie w pierwszej kolejności. Cieciora przynajmniej stara się coś zrobić, nawet jeśli oceny jego starań są kiepskie. Natomiast u WAS jest tak super, że starać się nie musicie! Gratuluję dobrego samopoczucia Darek!
sara
Dyskutant

Postprzez Didi » środa, 6 cze 2007, 19:06

abebe napisał(a):a jak! ma jeszcze brata bliźniaka, też mały przysadzisty buehehehe
a robson na spotkanie przyjechał wprost z Tajlandii ponoc

Sat jak Sat... ale pamietasz jak mowilem Ci w zeszlym roku ze to beda drugie alternatywy 4? to wlasnie wychodzi na jaw szkoda ze tak pozno...
Didi
Rycerz forum

Postprzez Flo » środa, 6 cze 2007, 19:10

jak mozna tak nisko wylaczniki montowac :cry: :lol:
Flo
Arcymistrz

Postprzez Didi » środa, 6 cze 2007, 19:52

flo kumpel tam mieszka naprzawde czulem sie jak w bloku na serialowej ulicy alternatywy...sciany nie maja pionu wlaczniki wanny masakra
Didi
Rycerz forum

Postprzez Flo » środa, 6 cze 2007, 20:00

Didi napisał(a):flo kumpel tam mieszka naprzawde czulem sie jak w bloku na serialowej ulicy alternatywy...sciany nie maja pionu wlaczniki wanny masakra

w sumie to wiem kto to montowal :twisted:
Flo
Arcymistrz

Postprzez sara » środa, 6 cze 2007, 22:20

Didi napisał(a):flo kumpel tam mieszka naprzawde czulem sie jak w bloku na serialowej ulicy alternatywy...sciany nie maja pionu wlaczniki wanny masakra

Ja rozumiem, że ściany nie mają pionu, ale żeby od razu włączniki musiały mieć wannę!!! Tego nie rozumiem. A poza tym ile kasy ten twój kumpel wydał na kupno tego M-ileś? Czy tyle samo co parę metrów dalej klienci Kornasa, czy jednak nieco mniej? Odpowiedź retoryczna więc zbyteczna. Kornas, Jagiełka itd sprzedają trzy, cztery razy drożej podobny towar.
sara
Dyskutant

Postprzez sara » środa, 6 cze 2007, 23:07

Deja Vu napisał(a):Czy zabrakło dziś fachowca od PR Kg 2010 na dzisiejszym spotkaniu Cieciory z mieszkańcami?
Ponad sto osób.
Był pogrom, mało prezesa na taczkach nie wywieźli. Prezydent obiecał spotkanie w UM 14.06 w sali konferncyjnej(zabrakło mikrofonów na spotkaniu :P )

Jak wiem to nie było spotkanie Cieciory z mieszkańcami, ale mieszkańców z Cieciorą i całą resztą prezydenckiej "świty". Czyli tłumacząc z polskiego na nasze spotkanie zostało zorganizowane przez inne czynniki a nie KTBS. KTBS nie ponosi więc odpowiedzialności za wszelkie zdarzenia wynikłe w trakcie. A kto był animatorem, to chyba jest już tajemnicą poliszynela - temu od bułek to się nie dziwię, ale ten od mercedesa to nowość!
sara
Dyskutant

Postprzez Didi » czwartek, 7 cze 2007, 09:32

sara napisał(a):

Ja rozumiem, że ściany nie mają pionu, ale żeby od razu włączniki musiały mieć wannę!!! Tego nie rozumiem. A poza tym ile kasy ten twój kumpel wydał na kupno tego M-ileś? Czy tyle samo co parę metrów dalej klienci Kornasa, czy jednak nieco mniej? Odpowiedź retoryczna więc zbyteczna. Kornas, Jagiełka itd sprzedają trzy, cztery razy drożej podobny towar.

Wyobraz sobie ze nie wszyscxy zarabiaja kokosy i nie wszystkich stac na apartamenty...i kupujac mieszkanie nawet komunalne powinno mieszkac sie w nim jak czlowiek a nie klatce ktora sie sypie pomysl kobieto zanim cos napiszesz...mam gleboko w poszanowaniu pana K bo go nie lubie nie bede mieszkac nigdy w czyms co on rekoma swych pracownikow postawil..., hala milennium tez jest jego dziela i tez sa tam bledy i przecieki...
Didi
Rycerz forum

Postprzez BLAaa » czwartek, 7 cze 2007, 11:17

Włączniki? Znaczy sie elektryka? Chyba też wiem kto to montował.
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg