mimoza napisał(a):
z drugiej strony nie dziwie się, ze ludzie piszą pod pseudonimami - bo przecież istnieje podział na "naszych" i nie naszych dziennikarzy ...
a czyż dziennikarze nie powinni b yc obiektywni
?mimoza napisał(a):
z drugiej strony nie dziwie się, ze ludzie piszą pod pseudonimami - bo przecież istnieje podział na "naszych" i nie naszych dziennikarzy ...
?telka_es napisał(a):mimoza napisał(a):
a czyż dziennikarze nie powinni b yc obiektywni?
mimoza napisał(a):Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):w każdej gazecie piszą paszkwile - rzecz chyba się trzyma... ale ostatnio tez pojechali na portalu jakiś ściekowy felieton Pasikowskiego...
Ale w tym przypadku autor podpisał się pod tym co napisał.
nie wiem czy Piotr pisze pod pseudonimem - ale to fakt, jest reprezentantem zanikającej grupy dziennikarzy podpisujących sie pod tekstami -
ŁUkasz napisał(a):]Bonhart napisał(a):Kulisy maja zenujacy poziom...w sumie od poczatku istenienia tej gazety...wiec nie warto sie nawet tym tytulem emocjonowac...
Ale mają ta zaletę, że kiedy w piątek czytelnicy biorą do rąk trzy kołobrzeskie tytuły lokalne to najpierw z dreszczykiem emocji zaglądają do Kulis. Reszta się mniej liczy. W Kulisach znów coś się dzieje, gazeta żyje, nakład schodzi więc nie wypowiadaj się na temat poziomu. A tym bardziej kiedy piszesz, że tym tytułem nie ma co sie emocjonować tym bardziej wyczuwa się Twoją podniętę kiedy dostajesz ją do ręki
Czytasz swoje posty przed wyslaniem
Bo wydaje mi sie ze nie...
ŁUkasz napisał(a): Ale mają ta zaletę, że kiedy w piątek czytelnicy biorą do rąk trzy kołobrzeskie tytuły lokalne to najpierw z dreszczykiem emocji zaglądają do Kulis.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości