Podpisanie Porozumienia ...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez telka_es » poniedziałek, 4 cze 2007, 18:49

Konsul napisał(a):Pominę Twój styl wypowiedzi, ale nazywanie posła "idolem od kiepów"? Panie radny doprawdy, może chociaż trochę wypadałoby się maskować ze swoim prawdziwym zachowaniem.

a po co ma się maskować - niech będzie taki jaki jest - szyciej sie spali i bedzie klops........... :lol:

mleko pod nose dziecko ma , a w polityke chce się bawić, tylko klasy brak, tupet ja przewyższa......
i musze niestety się skrzywić ;/
telka_es
Terminator

Postprzez telka_es » poniedziałek, 4 cze 2007, 18:51

ŁUkasz napisał(a):a gdzie ja napisałem o pośle?? Oj nieładnie piszecie o panu pośle Czesławie Hocu, nieładnie...

idąc twoim tokiem myślenia napisze Ci tak:wiesz każdy kto ma mózg potrafi go używać :wink:
telka_es
Terminator

Postprzez Konsul » poniedziałek, 4 cze 2007, 18:55

ŁUkasz napisał(a):a gdzie ja napisałem o pośle?? Oj nieładnie piszecie o panu pośle Czesławie Hocu, nieładnie...

Masz problem ze zrozumieniem własnego tekstu? Polecam dalsze studiowanie tematu, którym się zająłeś, tj. funkcjonowaniem ludzkiego mózgu.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 4 cze 2007, 20:58

Walicie off topy panowie... I panie...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Demurrer » środa, 6 cze 2007, 09:42

ŁUkasz napisał(a):
Konsul napisał(a):Co za różnica, kiedy to sformalizujecie? Nie boi się chyba PO o odbiór społeczny tego faktu? W Kołobrzegu rządzi PO-SLD i za to rządzenie bierze odpowiedzialność. A szopki z podpisaniem odpowiednigo "papierka" to dziecinada i tyle.

W Kołobrzegu rzadzi prawica, lewica popiera Gromka a oszołomy się rozpadają :lol:

Myślicie, że jak będziecie powtarzać sto razy kłamstwo, że nie ma koalicji z SLD, a tylko SLD z dobroci serca popiera PO, to w końcu omamione społeczeństwo uwierzy?

Pan Adam z SLD w zarządzie powiatu to też przypadek?

Dlaczego wstydzisz się Łukaszu koalicji z SLD?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez qrczak » środa, 6 cze 2007, 10:13

No widzę, że pojawia się nowe sformułowanie- PO nie jest partią prawicową. Takie dywagacje pozostawiam Tobie, kiedy nudzisz się przed zaśnięciem. Ja mam inne problemy.
Zatrudnienie pana Rupnika jest sprawą Rady Nadzorczej ZPM, ale Ty jestes przecież mądrzejszy niz ludzie tam zasiadający, więc dywagacje pozostawiam jak najwyżej.
Jedyną osobą z którą miałem okazję polemizować na temat kultury politycznej jest pan Kozera. Szanuję tego starszego jegomościa ale jeśli to co wyprawia na sesjach jest dla Ciebie normalne to komentarz jest tu zbędny.
Moje relacje z posłem są dla Ciebie nie do ogarnięcia, bo do tego wypadałoby właczyć półkulę mózgu, która odpowiada za myślenie a to widać przerasta Twoje mozliwości więc trwaj w swoim świecie nadal.
Ps. Karpiniuk ma trochę poważniejsze sprawy na głowie niż Twój idol od kiepów więc nie zajmuje się praktykami dyktowania kto co ma powiedzieć tak jak jest to u was. Przykład - konferencja PiS-u.

Człowieku Ty udajesz czy naprawdę z Ciebie taki burak jest :?: Spójrz w dół bo o słomę z butów sie potykasz chyba. POsłowi gratuluję Łukasza, jak tak mają wyglądać nowe talenty z PO to ja dziękuję, szykuje się partia chamów. Naprawdę jak się czyta co pan radny wypisuje to się śniadanie człowiekowi cofa, dobrze, że go dzisiaj jeszcze nie jadłem.
qrczak
Gwiazdor

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg