nowy prezes w kamieniu z kołobrzegu

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez telka_es » piątek, 1 cze 2007, 21:05

ŁUkasz napisał(a):PODobno teraz sie szykuje Bienkowski. Może specjalnie ktoś Benka odpalił :?:

zajmij się konkretami. czyt. rozdawanie lizaków :lol: zamiast plotkami się zajmowąć :lol:
telka_es
Terminator

Postprzez kacper » poniedziałek, 4 cze 2007, 15:57

"Zmiany na stanowisku prezesa uzdrowiska w Kamieniu Pomorskim. Jarosława Specjalskiego zastąpił Bernard Mielcarek. Po rozpadzie koalicji z PO w Kołobrzegu Mielcarek popierany przez PiS stracił stanowisko zastępcy prezydenta. Bez powodzenia startował też z listy tej partii do Rady Miasta.

Odwołany Jarosław Specjalski pełnił funkcję prezesa uzdrowiska w Kamieniu przez ostatnie 3 lata, na to stanowisko desygnowała go lewica. Wcześniej zasiadał we władzach miasta Świnoujścia. Z przewodniczącą Rady Nadzorczej, która dokonała wyboru nie udało nam się skontaktować.

----------------------------------------

Polskie Radio Szczecin
Sławomir Orlik"

Dobrze że w końcu wybrali "odpowiedniego" kandydata, bo trzeba było by robić trzecią turę wyborów. Ufff
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » poniedziałek, 4 cze 2007, 18:49

ŁUkasz napisał(a):I konkurs został unieważniony bez podania przyczyny. Kandydat z kołobrzeskiego PiS-u przegrał. Drugi konkurs wygrał kandydat z kołobrzeskiego PiS-u. Komentarz jest zbędny 8)

Może jednak w Kulisach pokusisz się o jakiś odpowiedni dla Ciebie komentarz, tak by jak napisałeś, każdy potencjalny czytelnik miał dreszczyk emocji kupując tę gazetę.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abebe » poniedziałek, 4 cze 2007, 20:06

Wyjeżdża Pis na wycieczkę ( do Kamienia) zabiera Beńka w teczkę, a Benny fiku miku zrobi w Kamieniu siku.
Konsul krytykowałeś wielokrotnie zatrudnianie POwców, a tu co? to samo!!!!
abebe
V.I.P

Postprzez Konsul » poniedziałek, 4 cze 2007, 20:44

abebe napisał(a):Wyjeżdża Pis na wycieczkę ( do Kamienia) zabiera Beńka w teczkę, a Benny fiku miku zrobi w Kamieniu siku.
Konsul krytykowałeś wielokrotnie zatrudnianie POwców, a tu co? to samo!!!!

Krytykowałem praktyki, kiedy na stanowiska są zatrudniani ludzie bez odpowiednich kwalifikacji. A jedyną ich zaletą jest przynależność partyjna.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abebe » poniedziałek, 4 cze 2007, 20:59

Generalnie panu Bernardowi życzę jak najlepiej
abebe
V.I.P

Postprzez Konsul » wtorek, 5 cze 2007, 19:45

Ze mną zawsze można dyskutować, polemizować, spierać się, pod tym względem zawsze jestem do usług. A wiem, że piszesz do Kulis, tak więc zasugerowałem, abyś opisał całą sytuację. Zgodnie ze stylem, który prezentujesz w tej gazecie.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » czwartek, 7 cze 2007, 09:22

męczyłby się w kulturze - mam nadzieję, że na uzdrowisku zna się bardziej
mimoza
Rycerz forum

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg