100 % PODWYŻKI ZA PARKINGI ?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » sobota, 12 maja 2007, 11:48

Arkadiusz K napisał(a):Możesz mnie tytułować Arku bo tak mam na imię, ty natomiast tylko pokazujesz jakim jesteś bufonem przykre.

Co do avatara tylko potwierdzasz to co napisałem.

A to, że rzadko cokolwiek rozumiesz nie jest nowością, więc zdążyłem się przyzwyczaić.

Rozlepiania plakatów się nie wstydzę, dla ciebie to pewnie ogromny dyshonor splamić sie taką pracą w końcu wybitny prawnik :]

Dobrze już skoro uważasz mnie za zero, to ja zacznę tytułować cię potocznie papugą.

Co do parkingów masz coś do powiedzenia :?:

Was tak szkolą, czy tylko takich przyjmują do MD?

Najpierw ładujesz do pieca, obrażasz, prowokujesz, atakujesz personalnie, piszesz zupełnie nie na temat, po czym nagle, gdy dostaniesz po uszach, udajesz niewiniątko, jedynego sprawiedliwego i bulwersujesz się, że ktoś zaczyna grać na Twoim poziomie tj. poniżej poziomu rzetelnej dyskusji.

Ale nic. Jeśli jednak ochłonąłeś i nie chcesz tak dyskutować jak powyżej, to zapraszam do dyskusji na argumenty. Ciekawe jak długo wytrzymasz. :)

btw. Z mojej strony koniec dygresji w tym temacie.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » sobota, 12 maja 2007, 13:04

Konsul napisał(a):Może nie do końca jestem uprawniony do odpowiadania za Demurrera, sam zrobi to o niebo lepiej, jednakże wtrącę tutaj swoje zdanie.
Co do tytułowania się nazwajem, to Ty zacząłeś te obraźliwe inwektywy. Radzę czytać choćby z 4-5 postów wstecz w danym temacie ( to uwaga również dotyczty sytuacji, kiedy mnie obrażałeś - kwestia absencji słowa "inwalida" w moim słowniku ). To TY pierwszy zastosowałeś niezrozumiałe sformułowania w stosunku do Demurrera. To jest jakiś kompleks wykształcenia???
Dziwne, że nie kwestionujesz jego wiedzy, tylko cechy osobowościowe. Tylko na tym polu jest w stanie podjąć dyskusję? Mam nadzieję, że nie.
Co do plakatów, to może Demurrer nie musi rozlepiać plakatów, ponieważ pracuje bez tego. Widocznie dla innych ścieżka kariery wiedzie poprzez wykształcenie i własną pracę, dla innych poprzez plakaty, choć cel jest jeden - uzyskanie pracy. Proszę uszanuj kogoś, kto ma inną koncepcję na te sprawy, może Demuurer jest "głupi" i łatwowierny i "frajer" z niego, ale dochodzi do wszystkiego ciężką pracą, to chyba możesz uszanować? I jak się widzi pewne rzeczy, nie jest to gołosłowne twierdzenie.
Oczywiście to może irytować, ale nicnie stoi na przeszkodzie, aby wybrać taką samą drogę.

Nie będe z toba dyskutował bo to jałowa dyskusja. Nie mam żadnych kompleksów wykształcenia. Co do ciężkiej pracy to mówiąc brzydko gówno wiesz gdzie pracowałem co robiłem i czy była to ciężka praca. Twoja definicja ciężkiej pracy jest raczej dość mocno ograniczona. Czytając twój post można wywnioskować, że osoba która nie ma wyższego wykształcenia nigdy w życiu ciężko nie pracowała. Następny "szlachcic" z tytułem mgr. żałoba. Prace jakie wykonywałem w 70% były ponad twoje siły więc jak już mówiłem nie dyskutuj ze mną. Najlepiej, abyś wogóle mnie ignorował tak jak ja będę ignorował ciebie. To samo tyczy się papugi.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » sobota, 12 maja 2007, 13:25

Arkadiusz K napisał(a):
Konsul napisał(a):Może nie do końca jestem uprawniony do odpowiadania za Demurrera, sam zrobi to o niebo lepiej, jednakże wtrącę tutaj swoje zdanie.
Co do tytułowania się nazwajem, to Ty zacząłeś te obraźliwe inwektywy. Radzę czytać choćby z 4-5 postów wstecz w danym temacie ( to uwaga również dotyczty sytuacji, kiedy mnie obrażałeś - kwestia absencji słowa "inwalida" w moim słowniku ). To TY pierwszy zastosowałeś niezrozumiałe sformułowania w stosunku do Demurrera. To jest jakiś kompleks wykształcenia???
Dziwne, że nie kwestionujesz jego wiedzy, tylko cechy osobowościowe. Tylko na tym polu jest w stanie podjąć dyskusję? Mam nadzieję, że nie.
Co do plakatów, to może Demurrer nie musi rozlepiać plakatów, ponieważ pracuje bez tego. Widocznie dla innych ścieżka kariery wiedzie poprzez wykształcenie i własną pracę, dla innych poprzez plakaty, choć cel jest jeden - uzyskanie pracy. Proszę uszanuj kogoś, kto ma inną koncepcję na te sprawy, może Demuurer jest "głupi" i łatwowierny i "frajer" z niego, ale dochodzi do wszystkiego ciężką pracą, to chyba możesz uszanować? I jak się widzi pewne rzeczy, nie jest to gołosłowne twierdzenie.
Oczywiście to może irytować, ale nicnie stoi na przeszkodzie, aby wybrać taką samą drogę.

Nie będe z toba dyskutował bo to jałowa dyskusja. Nie mam żadnych kompleksów wykształcenia. Co do ciężkiej pracy to mówiąc brzydko gówno wiesz gdzie pracowałem co robiłem i czy była to ciężka praca. Twoja definicja ciężkiej pracy jest raczej dość mocno ograniczona. Czytając twój post można wywnioskować, że osoba która nie ma wyższego wykształcenia nigdy w życiu ciężko nie pracowała. Następny "szlachcic" z tytułem mgr. żałoba. Prace jakie wykonywałem w 70% były ponad twoje siły więc jak już mówiłem nie dyskutuj ze mną. Najlepiej, abyś wogóle mnie ignorował tak jak ja będę ignorował ciebie. To samo tyczy się papugi.

Słuchaj Arku, piszesz teraz jak widzę, przez pryzmat dużych emocji. Ja oliwy do ognia dolewać nie będę. Już dość zbytecznych słów padło, zupełnie niepotrzebnych. Pomijam już kwestię polityki, choć w dalszym ciągu uważam PO i PIS za najlepsze rozwiązanie.
Niektóre z naszych postów jednak pokazują, że możemy dyskutować na podstawie argumentów, bez osobistych wycieczek. Z mojej strony koniec kłótni, to już dawno zrobiło się chore, są ważniejsze sprawy.
Pozdrawiam i dużo dobrego dla Ciebie. A w najbliższym czasie, myślę, że na jakimś bezalkoholowym sobie podyskutujemy. Już bez zacietrzewienia.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abebe » sobota, 12 maja 2007, 20:41

Występowałeś -------- w roli papugi Demiego, ja wystąpię w roli papugi mojego PRZYJACIELA ARKA, odwal się od Niego, najpierw walisz po chamsku z grubej mańki, a potem żałośnie robisz z siebie wolontariusza. Człowieku......
Ostatnio edytowano niedziela, 13 maja 2007, 11:05 przez abebe, łącznie edytowano 1 raz
abebe
V.I.P

Postprzez Demurrer » niedziela, 13 maja 2007, 08:09

abebe napisał(a):Występowałeś Kukie w roli papugi Demiego, ja wystąpię w roli papugi mojego PRZYJACIELA ARKA, odwal się od Niego, najpierw walisz po chamsku z grubej mańki, a potem żałośnie robisz z siebie wolontariusza. Człowieku......

A cały dym zaczął jak zwykle Wieczorek.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » niedziela, 13 maja 2007, 14:58

Wracając do tematu.

Arkadiusz K napisał(a):Nie robiąc OT dla mnie podwyżka jest uzasadniona. Dodatkowe pieniądze powinny być wykorzystywane do poprawiania stanu nawierzchni dróg w mieście, oraz do powstawania nowych miejsc parkingowych. Takie moje zdanie. Powinny pojawić się też parkomaty. Przeciwnicy parkomatów mówią o zwolnieniach parkingowych. Bzdura, któś musi chodzić i pilnować biletów.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez abebe » niedziela, 13 maja 2007, 18:39

Uwaga poza tematem, dlaczego moderator wypikał nazwisko ---------w moim poście, a nazwiska Wieczorek w poście Marka Hoca już nie? Do wygrania pocztówka z posłem Zawiszą.

----------------------------
nazwisko usuniete na prosbe wlasciciela
j0shu4
Ostatnio edytowano niedziela, 13 maja 2007, 19:22 przez abebe, łącznie edytowano 1 raz
abebe
V.I.P

Postprzez Arkadiusz K » niedziela, 13 maja 2007, 20:11

simplicissimus napisał(a):
Też uważam, że podwyżka jest uzasadniona, w przeciwieństwie do wycieczek personalnych, które zacząłeś uprawiać na tym forum. Rzadko tu ostatnio wpadam, ale jedno na forum się nie zmieniło: gnój. Tylko dostawcy tegoż "drogocennego specyfiku" ciągle się zmieniają. Źródło pozostaje to samo. Nawet temat o podwyżkach za parkowanie potraficie zamienić w błoto. :evil:

Simpli my tu już na spokojnie kazdy zluzował więc odpuść i nie dorzucaj do pieca. Najlepiej uzasadnij dlaczego jesteś za podwyżką. :)
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez abebe » niedziela, 13 maja 2007, 22:53

Jesli tak jOshu4 to rozumiem :)
tylko dlaczego panie Konsulu moje nazwisko pan pisał na Forum? to znaczy , że moje można a pana już nie? :)
abebe
V.I.P

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg