Dni Morza - wystąpią

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez loisslane » czwartek, 26 kwi 2007, 11:00

Ive Mendes? Nieźle. Ale Maryli chyba trochę ostatnio u nas za dużo. Przejadła się i nie każdy ma kolejny raz ochotę na Małgośkę.
Myslę jednak, że i Ive Mendes, i Dorota Miskiewicz, mimo że sa artystkami dużego formatu, ich wybór na taki koncert nie jest najszczęśliwszy. Kameralne spotkanie - jak najbardziej. Ale ludzie przychodzący na imprezę masową spragnieni są prostej rozrywki, artysty nie tyle ambitnego, co spiewającego piosenki znane, wesołe i wpadające w ucho. Jazz jest na to za ciężki.
loisslane

Postprzez Deja Vu » czwartek, 26 kwi 2007, 11:01

http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.php?t=17243
Znalazłeś sobie stronkę z darmową reklamą?
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Deja Vu » czwartek, 26 kwi 2007, 11:11

Hasky napisał(a):
Deja Vu napisał(a):http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.php?t=17243

Nie wiem czy wiesz, ale załozyłem tutaj specjalnie temat ponieważ nie każdy ma dostep do działu "Miasto Kołobrzeg", tutaj może wywiązać się ciekawa dyskusja na ten temat bo od tego to forum wkoncu jest. A o reklame nie musze dbać bo jest wystarczająca także proszę cie uprzejmie "zamilcz". Bez odbioru

Nie wątpię - zwłaszcz wasze forum. :lol:
Deja Vu
Weteran

Re: Dni Morza - wystąpią

Postprzez j0shu4 » czwartek, 26 kwi 2007, 11:13

Hasky napisał(a):
Kod: Zaznacz cały
Dzisiaj  ( tj. 26.04.07 ) o godz.9.00 w małej sali konferencyjnej Urzędu Miasta odbyła się konferencja  prasowa na której został przedstawiony plan koncertu Centralnych Dni Morza. Jak oficjalnie poinformowały władze miasta  podczas obchodów wystąpią:

Więcej na Gazeta Pracy Kolobrzeg

Co myslicie o tych Gwiazdach. kolejny niewypał czy trafili w setkę ?

popraw najpierw byki

* godz. 20.00 - 24.00
Część artystyczna w amfiteatrze
o Koncert z Maryli Rodowici – jako saport: Przegląd Artystyczny zespołów z Kołobrzegu
o Widowisko pirotechniczne "Sen Nocy Świętojańskiej"
o Karaibska Noc z Neptunem

24 czerwca - niedziela

* godz. 15.00 - 22.00
Cykl imprez na plaży:
o godz. 15.00 - Program artystyczny pt. "Wiatr od morza" - prezentacje amatorskiego ruchu kulturalnego n
o godz. 18.00 - Widowisko pt. "Hulanki Wilków Morskich" na plaży
o godz. 20.00 - "Bal u Neptuna" - koncerty w amfiteatrze – wystąpią Ive Mendel, Dorota Mickiewicz, Tatiana Okupnik

Ive Mendes ..................... hmmmmmmmmmmmmmmm zajebiscie
w koncu koncert z najwyzszej polki brawo dla rafala i beaty
[smilie=thankyou.gif]
j0shu4
Moderator

Postprzez loisslane » czwartek, 26 kwi 2007, 11:13

Chłopcy, spokój! Skupcie się proszę na stronie merytorycznej.
Co do koncertu, nadzieja w Tatianie Okupnik. Nie każdy może ją lubi, ale trzeba przyznać, że dziewczyna potrafi rozruszać widownię na koncertach.
loisslane

Postprzez loisslane » czwartek, 26 kwi 2007, 11:14

Czy ja mam cos ze wzrokiem, czy "wystapi Dorota MICKIEWICZ" i "Ive MENDEL"? :)
loisslane

Postprzez j0shu4 » czwartek, 26 kwi 2007, 11:16

Hasky napisał(a):
Deja Vu napisał(a):http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.php?t=17243

Nie wiem czy wiesz, ale załozyłem tutaj specjalnie temat ponieważ nie każdy ma dostep do działu "Miasto Kołobrzeg", tutaj może wywiązać się ciekawa dyskusja na ten temat bo od tego to forum wkoncu jest. A o reklame nie musze dbać bo jest wystarczająca także proszę cie uprzejmie "zamilcz". Bez odbioru

reklama wystarczajaca tak jak sklepu internetowego ktory firmujesz
zapytaj przy okazji kogos z branzy jak sie taki sklep prowadzi bo chyba nie bardzo masz pojecie , nie wspomne ze klientow tez macie w dupie
j0shu4
Moderator

Postprzez Deja Vu » czwartek, 26 kwi 2007, 11:19

Byki poprawiłeś? Jak nie to do roboty.
Deja Vu
Weteran

Postprzez loisslane » czwartek, 26 kwi 2007, 11:23

:ot:
loisslane

Postprzez j0shu4 » czwartek, 26 kwi 2007, 12:29

Hasky napisał(a):
j0shu4 napisał(a):reklama wystarczajaca tak jak sklepu internetowego ktory firmujesz
zapytaj przy okazji kogos z branzy jak sie taki sklep prowadzi bo chyba nie bardzo masz pojecie , nie wspomne ze klientow tez macie w dupie

Najpierw dokładnie popatrz. Sklep który firmuje wiemy jak sie prowadzi, a istnieje już pod inna nazwa http://www.m-complex.pl/ . Potrafisz widze tylko publicznie dogryzać innym . jak masz czas to siadz i zrob sam sobie sklep.

no problem pol godziny z osCommerce i sklep gotowy lacznie z gospodarka magazynowa i fakturami
jak nie mam na cos czasu to sie za to nie zabieram rozumiesz ?
chodzilo mi np. o kontakt z klientem lub sprzedawanie nieistniejacego towaru
tu nie chodzilo o dogryzanie tylko stwierdzenie faktu , mam go poprzec przykladem ?
j0shu4
Moderator

Następna strona

Powrót do :: hydepark