.Mysle ze wygra Kotwica, po tym co widzialem w Gdyni.
.Mysle ze wygra Kotwica, po tym co widzialem w Gdyni.kazió napisał(a):jesli chodzi o Witosa, to dla mnie to byl zawsze gosc z wiekszym zapalem i walecznoscia niz umiejetnosciami, bardziej powazam juz tego biednego Fliegera, ktory trafil do zbyt mocnej drurzyny.Mysle ze wygra Kotwica, po tym co widzialem w Gdyni.
W obecnym skladzie AZSu nie cenie zadnego zawodnika, zbieranina czarnoskorych zawodnikow. Gomes?
Konare?
Hunter?
Flo napisał(a):EKG napisał(a):No tak ale oni przynajmiej już wiedzą , że przyszły sezon mają sponsora......
o tyle dobrze. Choc nie uwazasz za smieszne ze Energetyka sponsoruje 2 kluby w DBE?
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Flo napisał(a):o Fliegierze nie wspominaj bo sie noz otwieraW obecnym skladzie AZSu nie cenie zadnego zawodnika, zbieranina czarnoskorych zawodnikow. Gomes?
Konare?
Hunter?
![]()
Tak najwieksza beke mam z chuderlaka Huntera. Smieszny gosc![]()
Rok temu mieli lepsza paczke, po tym sezonie zostanie z 2-3 zawodnikow
dla mnie jest typowym sredniak, chudzina ktora przestawia sie pod koszem jak chce.
james napisał(a):Flo napisał(a):o Fliegierze nie wspominaj bo sie noz otwieraW obecnym skladzie AZSu nie cenie zadnego zawodnika, zbieranina czarnoskorych zawodnikow. Gomes?
Konare?
Hunter?
![]()
Tak najwieksza beke mam z chuderlaka Huntera. Smieszny gosc![]()
Rok temu mieli lepsza paczke, po tym sezonie zostanie z 2-3 zawodnikow
ja z azsu jedynie cenie te Pania http://www.koszykarski.pl/zdjecia/szczegoly/024/20
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tez nie rozumiem podniety tym calym hunteremdla mnie jest typowym sredniak, chudzina ktora przestawia sie pod koszem jak chce.
ma dwa plusy
-szybkosc
-calkiem niezly rzut za 3 pkt jak centra
abebe napisał(a):Nie otrzymawszy odpowiedzi od Wojtka, zadzwoniłem do Artura Olszaneckiego, pamietacie zapewne? czwartkowa retransmisja z naszym byłym centrem. zapraszam! oczywiście w TKK
Na emeryture sportowa przeszedl? 
Ten gosc potrafi podwyzszyc poziom adrenaliny 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości