KTBS - farsadeveloper

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Deja Vu » piątek, 20 kwi 2007, 23:12

Demurrer napisał(a):
killer napisał(a):
Z pewnością jestes skarbnica wiedzy i Twe komentarze do polskiego prawa cieszą niezwykła popularnością wśród prawników i jak i szaraków mego pokroju...

Jeśli nie chcesz lub nie potrafisz odnieść się do merytorycznej treści moich postów to po prostu sobie odpuść zamiast wchodzić na grunt personalnych wycieczek.
Choć z drugiej strony rozumiem. Zeszliśmy z poziomu plotek to poczułeś się niepewnie.

btw.
Rozumiem, że Ty i Twoi przełożeni korzystacie tylko z pomocy prawnej prawników piszących komentarze, a leczysz się tylko u międzynarodowych autorytetów z zakresu medycyny. Całą resztę masz za nic?

No tak, to typowe dla urzędnika o ogólnopolskiej sławie i klasie, tak niebełkotliwie, jasno i przejrzyście wyrażającego swe myśli na forum.

Junior - dałeś już popisy na tym forum ze znajemości prawa, interpretacji przepisów, polityki itc.. Daj sobie spokój, weź się chłopcze za książki, ucz się, nie marnuj publicznych pieniędzy wydanych na Twoje wykształcenie. Nie przynieś wstydu tacie(tak jak on przyniósł sobie) - ucz się.
A co do forum - poszukaj sobie uczelnianego.
Z poważaniem
Deja Vu
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez sara » piątek, 20 kwi 2007, 23:57

killer napisał(a):
Arkadiusz K napisał(a):Wszystkich co krytykują pracę KTBS a tam nie pracują posłałbym tam na 30 dni do pracy. Lekko nie jest. Błędy się zdarzają, kto nic nie robi nie popełnia błędów. Poza developerką KTBS zarządza także mieniem komunalnym, a to jak wiadomo studnia bez dna.

żartujesz...spytaj ludzi których lokalami administrują, rozanielonych nabywców ich tfórczości :-) oraz wielu osób związanych z admnistracja miejską co sądzą na temat wszelkich przejawów działaności owej spólki...wszędzie trzeba pracowac cięzko, tylko że tam jakoś mało że błędów kardynalnych popełniaja masę, to zazwyczaj nikt nie ponosi za nie odpowiedzialności...
wydaje ci się, że wszyscy krytykujący KTBS to bonzowie i prywatna inicjatywa, wyzyskiwacze i kapitaliści oraz derektorzy i kierowniki z pracującym palcem wskazującym??? przyjmij do wiadomości że nie - ludzie którzy pracują więcej niż 30 dni i to wcale nie w lekkich warunkach! :x

killer zagmatwałeś się w swojej argumentacji tak, że nawet stali bywalcy forum pewno nie bardzo rozumieją jaki wątek relacjonujesz. Zwolnij trochę. Jak to "nikt nie ponosi odpowiedzialności"? Czyżby całe TBS to jedna wielka klika i towarzystwo wspólnej adoracji?
sara
Dyskutant

Postprzez Demurrer » sobota, 21 kwi 2007, 08:04

killer napisał(a):

Przynajmniej w postach nie posługuję się tekstem którego autorem nie jestem- w przeciwieństwie rzecz jasna do ciebie :-)

Hę? Mi też coś zarzucasz? Jakiś plagiacik? Czy po prostu już tak masz? Ploteczki, oskarżonka i od razu lepsze samopoczucie?

killer napisał(a):
Pomiędzy poziomem faktów i plotek jest tak nikła granica,

Problem polega na tym, że nie lubię tchórzostwa, które zaprezentowałeś zakładając ten temat. Jeśli widzisz zagrożenie dla interesów miasta, jakieś przestępstwa i nieprawidłowości to podejmij odpowiednie czynności, aby poinformować o tym przełożonych, odpowiednie organy, itp. Takie rzeczy trzeba jednak podpisać IMIENIEM i NAZWISKIEM. Ale Ty wolałeś wejść na forum i anonimowo poplotkować. To jest jak z tymi anonimami do Urzędu Skarbowego. Działasz na tym poziomie.

Nie bronię więc TBS. Chodzi o formę. W pracy pewnie się miło uśmiechasz i kłaniasz do tych, których potem na forum obleśnie obgadujesz.

killer napisał(a):
Ludzie mający oponentów za nic ( bo jestes takim osobnikiem), posługujący się takim jak Ty językiem niestety goszczą zbyt czesto w mediach...ŻENADKA!

Nie używam takiego języka. Od kiedy wszedłeś na forum (jakiś miesiąc/dwa temu) więcej użyłeś kolokwializmów i epitetów wobec swoich oponentów niż ja przez dwa lata pisania.

killer napisał(a):

Nasłuchałeś się w domku? :lol:

A to już Panie Grzegorzu poniżej jakiegokolwiek poziomu. Wstyd.

btw
Nie odnosiłeś się w ogóle do żadnego z moich argumentów odnośnie wpadkowej dyskusji o obowiązkach spoczywających w zakresie składania zawiadomień o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Jeszcze przed chwilą wymagałeś abym to ja składał takie doniesienie. Teraz milczysz? Czy poza obrażaniem coś powiesz w tym temacie?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » sobota, 21 kwi 2007, 08:10

Deja Vu napisał(a):

Z poważaniem
Deja Vu

Zawsze możesz mnie dodać do ignorowanych.

A na forach uczelnianych to mogłem dyskutować, ale 5 lat temu. Od przyszłego roku loguję się tylko na fora dla mecenasów :D :P
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez telka_es » sobota, 21 kwi 2007, 08:18

Demurrer napisał(a):A na forach uczelnianych to mogłem dyskutować, ale 5 lat temu. Od przyszłego roku loguję się tylko na fora dla mecenasów :D :P

nie mów tego głośno, bo zaraz wszystkich dookoła zazdrość zeżre.... że ani na jednym ani na drugim zalogować się nie mogą....... :D

/ojojoj, ludzie są straszni, a zazdrość i zqwiśc to bardzo popularne uczucie wśród bywalców tego forum- zwłaszca niektórych - niestety ;/ /
telka_es
Terminator

Postprzez Deja Vu » sobota, 21 kwi 2007, 08:52

Demurrer napisał(a):
Deja Vu napisał(a):

Z poważaniem
Deja Vu

A na forach uczelnianych to mogłem dyskutować, ale 5 lat temu. Od przyszłego roku loguję się tylko na fora dla mecenasów :D :P

Cóż, nie wiem czy gratulować Tobie czy współczuć Twoim przyszłym klientom.
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez killer » sobota, 21 kwi 2007, 20:10

Demurrer napisał(a):
Deja Vu napisał(a):

Z poważaniem
Deja Vu

Miłego logowania, oby jak najszybciej!
killer
Ważniak

Postprzez Konsul » sobota, 21 kwi 2007, 20:55

No to sobie "daliście do pieca", a teraz wróćmy do głównego tematu, bo chyba o KTBS tu chodzi.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg