kacper napisał(a):
![]()
![]()
Głowę pod prysznic bo ci eksploduje . Jak jedna osoba może człowiekowi z rana humor poprawić
![]()
![]()
za to ty potrafisz zepsuć.........
ciesze sie że ci tak humor poprawiłam - rozśmieszając Cię.....
tylko nie wiem za bardzo czym....

kacper napisał(a):
![]()
![]()
Głowę pod prysznic bo ci eksploduje . Jak jedna osoba może człowiekowi z rana humor poprawić
![]()
![]()

telka_es napisał(a):zamknijcie sie![]()
nieudacznicy.... więksi od niego jesteście........
talentu wielkiego też ne mozna wam przypisać oprócz jechania po innych i bazowania na plotkach.........
chłopak robił więcej niż obecna pani dyr.i w tv sie słyszało o kg i tramwaje oklejone obrazkami z kg jeżdził nie wspominając o bilboardach w całej Polsce aż serce rosło, duma rozpierła że się jest z tak pięknego miasta, a teraz co?? ani widu ani slychu
- coś takiego jak kołobrzego wogóle jeszcze istnieje ? ? ? ?
wiec szanowi panowie jak macie takie pierdoły wypisywać to się 3 razy zastanówcie zanim coś wyklikacie..........
a chłopak zdolny jest i jeszcze sobie poradzi....... a was zazdrość zeżre...... skiśniecie czy zgnijecie ze zgryzoty - czy jakos tak to sie mówi........![]()
oj biedaki...
telka_es napisał(a):e tam....... myslcie sobie co chcecie..... ja nie nazwałabym go darmozjadem i nie nazwe........![]()
a za lody podziekuje.......
ide dzis na grilla...
telka_es napisał(a):zamknijcie sie![]()
nieudacznicy.... więksi od niego jesteście........
talentu wielkiego też ne mozna wam przypisać oprócz jechania po innych i bazowania na plotkach.........
chłopak robił więcej niż obecna pani dyr.i w tv sie słyszało o kg i tramwaje oklejone obrazkami z kg jeżdził nie wspominając o bilboardach w całej Polsce aż serce rosło, duma rozpierła że się jest z tak pięknego miasta, a teraz co?? ani widu ani slychu
- coś takiego jak kołobrzego wogóle jeszcze istnieje ? ? ? ?
wiec szanowi panowie jak macie takie pierdoły wypisywać to się 3 razy zastanówcie zanim coś wyklikacie..........
a chłopak zdolny jest i jeszcze sobie poradzi....... a was zazdrość zeżre...... skiśniecie czy zgnijecie ze zgryzoty - czy jakos tak to sie mówi........![]()
oj biedaki...

widzicie to co chcecie widzieć a z nienawiści do byłego p.o. dyr. wszystko rośnie w wyobraźnii do niepowtarzalnych rozmiarów i byle jak najszerszemu gronu rozpowszechnić ot i cała polityka..........

kacper napisał(a):telka_es napisał(a):e tam....... myslcie sobie co chcecie..... ja nie nazwałabym go darmozjadem i nie nazwe........![]()
a za lody podziekuje.......
ide dzis na grilla...
Tylko nie cytuj treści swojego postu bo ekipa nie wytrzyma ze śmiechu.
A ja na meczyk .

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości