KTBS - farsadeveloper

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

KTBS - farsadeveloper

Postprzez killer » wtorek, 10 kwi 2007, 17:35

Nasz wiodący defeloper :-) rozpoczyna nowa inwestycję... Najpierw pewien pracownik którego nazwisko pochodzi od ostatniego miesiąca w roku ( lub czegokolwiek innego ) kazał projektować budynki na terenie który nie miał byc przekazany tej żałosnej spółce i potem wymusili zgodę obecnego Prezydenta na przekazanie dodatkowego terenu to na dodatek ponoc :-) tuz przed swiętami kazał wyciąć na ul. Wolności bez żadnych dokumentów potęzne drzewo...
Ciekawe co odpowie teraz najlepszy el`Prezesso, jak będzie krył zadek swego ha ha ha...specjalisty :-) imiennika Prezydenta :-)
killer
Ważniak

Postprzez killer » wtorek, 10 kwi 2007, 17:52

ŁUkasz napisał(a):Sprawa bardzo ciekawa. zapytam prezesa na najbliższym spotkaniu komisji rewizyjnej o działalnośc tego pana :twisted:

Czas najwyższy, żeby zmiany kadrowe w tym zwłaszcza zakresie dotkneły te Spółkę :-)
a poza tym, słyszałem :-) 8) 8) 8) że są osoby które własnemu pracodawcy nie płaca czynszu za lokale mieszkalne które od niego wynajmują :lol: :lol: :lol: ...
killer
Ważniak

Postprzez killer » wtorek, 10 kwi 2007, 17:55

Achaja napisał(a):killer... zaskakujesz mnie... :D

mam nadzieję ze na + :-)
killer
Ważniak

Postprzez killer » wtorek, 10 kwi 2007, 17:57

Achaja napisał(a):mój usmiech powinien o tym swiadczyć

w realu tez sie usmiechnęłam

cóż...cieszy mnie to, zwłaszcza ta drobnica na dole :)

czekam tylko na to co Łukasz ustali w tej sprawie, niecierpliwie czekam :|
killer
Ważniak

Postprzez BLAaa » wtorek, 10 kwi 2007, 18:09

Faktycznie na Komisji Komunalnej prezes mówił, że maja juz gotowy projekt.
Komisja Rewizyjna tym tematem nie powinna się zajmowac, tylko Zgromadzenie Wspólników. Wystarczy jedna interpelacja.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez killer » wtorek, 10 kwi 2007, 19:21

BLAaa napisał(a):Faktycznie na Komisji Komunalnej prezes mówił, że maja juz gotowy projekt.
Komisja Rewizyjna tym tematem nie powinna się zajmowac, tylko Zgromadzenie Wspólników. Wystarczy jedna interpelacja.

jedna interpelacja niczego nie zmieni ani nie pokaże problemu...bankowo niestety :D
killer
Ważniak

Postprzez BLAaa » wtorek, 10 kwi 2007, 21:01

Ale zawsze może wywołać dużą kontrolę. Niestety trudno poruszać sie po omacku.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez qrczak » środa, 11 kwi 2007, 11:13

No jak tam komisja rewizyjna wpadnie to będzie wesoło. Na bank. Wyjdą na jaw wszystkie kulisy KTBS. :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez killer » środa, 11 kwi 2007, 16:51

BLAaa napisał(a):Ale zawsze może wywołać dużą kontrolę. Niestety trudno poruszać sie po omacku.

dajcie tu skan odpowiedzi jak juz ja bedzie ktos miał :-) rozwiejemy mgłę :-)
killer
Ważniak

Postprzez BLAaa » środa, 11 kwi 2007, 18:02

qrczak napisał(a):No jak tam komisja rewizyjna wpadnie to będzie wesoło. Na bank. Wyjdą na jaw wszystkie kulisy KTBS. :lol:

Nie wpadnie, bo to jest spółka... No chyba, że w jakims wąskim zakresie, np. administrowanie substancja komunalną. Ale to pewnie nie o tym mowa.
Na razie traktuje temat jako rzucony i porzucony...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez killer » środa, 11 kwi 2007, 18:06

BLAaa napisał(a):
qrczak napisał(a):No jak tam komisja rewizyjna wpadnie to będzie wesoło. Na bank. Wyjdą na jaw wszystkie kulisy KTBS. :lol:

Nie wpadnie, bo to jest spółka... No chyba, że w jakims wąskim zakresie, np. administrowanie substancja komunalną. Ale to pewnie nie o tym mowa.
Na razie traktuje temat jako rzucony i porzucony...

i w taki sposób traktuja to wszyscy jakby nikomu nie zależało na praworządności i dobrym wizerunku Miasta ( przez to rozumie sie jego pracowników zarówno urzędników UM jak i Spółki i ich pracowników).
Rozumiem, że jedni mogą i uchodzi im to płazem a innych się ściga za takie numery???
killer
Ważniak

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg