adieu teatrowi adieu kocertom

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mimoza » sobota, 24 mar 2007, 10:26

zawrcanie głowy z tymi koncepcjami...

za 3.100 /według cennika firmy/tysiećy stawiam salę widowiskową na 300 osób ze sceną, ektranem, fotelami i podstawowym wyposażeniem scenicznym vide fest. w Kazimierzu, tu panuje jakiś ciołowato-buraczany zastój, kurde - nie ma siły o ty m gadać

burakowi tetar stał i stoi ością w gardle, chodxmu lepeij na mecz kotwicy - je... teatr, to wymysł idiotów, prawdziwe zycie toczy sie na stadionach wśrdód szalikowców
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » piątek, 6 kwi 2007, 15:33

ŁUkasz napisał(a):
Konsul napisał(a):To nie jest "koncert życzeń", Miasto ma określoną kwotę na inwestycję, i na dzień dzisiejszy to je ogranicza.
Spokojnie, w końcu coś się musi ruszyć, jak to w przyrodzie.
Ewentualnie można zrobić pijalnię piwa, gdzie będzie można posłuchać z magnetofonu muzyki poważnej. I nastąpi połączenie wymagań "ludu" i sztuki wyższej. A za 2,3 sezony takiej działalności coś się zarobi, i będzie można zainwestować. :)

23.05- późno... w pracy już nie piszesz :?:

To jest off-top, ale generalnie mnie atakujący, więc muszę odpowiedzieć: Drogi Radny nigdy nie pisałem na forum z pracy, ponieważ praca, którą wykonuję jest dość absorbująca i trudna. Dodatkowo sam ( dla Ciebie może to coś nowego ) ją uzyskałem i dlatego mi na niej zależy. [/b]
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 6 kwi 2007, 15:39

A i jeszcze jedna rzecz, dla Radnego w szczególności, na wolne stanowisko w "SP" ogłoszony był konkurs, i ja w nim wziąłem udział - to taka rzecz, gdzie pracodawca podaje swoje wymagania i podług nich zgłaszają się chętni. I nawet komisja jest złożona z ok.5 osób, i pytania zadają - tak jakoś mniej więcej jak ustawa nakazuje. To także tak dla informacji, bo Pan chyba nie brał w takowym udziału.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 6 kwi 2007, 15:47

ŁUkasz napisał(a):Mylisz się.

W jakiej kwestii się mylę?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez telka_es » piątek, 6 kwi 2007, 17:50

przecież wszyscy się mylą - a tylko radny Czechowski ma racje........

Konsul - starej prawdy nie znasz ?? :lol:
telka_es
Terminator

Postprzez qrczak » piątek, 6 kwi 2007, 21:02

Wszyscy się mylicie. Pytania zadawali, ale były tendencyjne, więc pan radny przyniósł własne, z tzw. puli remisowej. Przyprowadził ze sobą parę osób, które krzyczały "Daj mu szansę". :!:
Także pan radny wie jak konkursy wyglądają.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez telka_es » sobota, 7 kwi 2007, 08:04

qrczak napisał(a):Wszyscy się mylicie. Pytania zadawali, ale były tendencyjne, więc pan radny przyniósł własne, z tzw. puli remisowej. Przyprowadził ze sobą parę osób, które krzyczały "Daj mu szansę". :!:
Także pan radny wie jak konkursy wyglądają.

I komisja wybrała bramke nr 3 - ZoNK :lol:
telka_es
Terminator

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg