ŁUkasz napisał(a):Po mieście chodzą słuchy, że niejaki PeDe ma zostać wicedyrektorem miejscowego ośrodka MSWiA. To juz kolejny przypadek kiedy dla niejakiego szuka się miejsca. Czy to nagroda za wygranie wyborów w Centroprawicy? Jakie przesłanki moga kierować dyrektorem takiego ośrodka kiedy przyjmuje na takie stanowisko osobę która skłóciła z miastem tytle instytucji? Widać nie dobro zakładu leży mu na względzie. Nie wiem na pewno ale to podobno juz kolejna osoba po ratowniku Bienkowski w tej firmie. Ciekawe co Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji powiedziałby na to, że w podegłej mu jednostce pracuje osoba skazana za jazdę po pijaku?
mimoza napisał(a):Łukasz pracuje dla Kołobrzegu nie dla partii
To juz kolejny przypadek kiedy dla niejakiego szuka się miejsca.
mimoza napisał(a):jest czas walki jest czas pracy....
niech pracuja dla miasta i bedzie dobrze
no to niech pracuje dla miasta i pokaże że coś umie p. radny - chociaż po co sie łudzić jak on nić nie umie poza wymądrzaniem się nie na temat i zbieraniem plotek po mieścieŁUkasz napisał(a):Po mieście chodzą słuchy, że niejaki PeDe ma zostać wicedyrektorem miejscowego ośrodka MSWiA.
[/quote]Po mieście chodzą słuchy, że niejaki PeDe ma zostać wicedyrektorem miejscowego ośrodka MSWiA.

qrczak napisał(a):Po mieście chodzą słuchy, że niejaki PeDe ma zostać wicedyrektorem miejscowego ośrodka MSWiA.
Mnie to radnym Z. podchodzi i jego kuluarami. Może Łukasz to te kuluary radnego Z.![]()
![]()
Rozwiązałem zagadkę, co dostanę w nagrodę
musimy szukac dalej 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości