NataliaW...galeria.

Malujesz, rysujesz, a może piszesz wiersze? To jest kawałek forum właśnie dla Ciebie - zaprezentuj się. W tym dziale piszemy o wszystkich innych dziedzinach sztuki. O teatrze, malarstwie, poezji, grafice komputerowej, rzeźbie i wszystkich innych sprawach które dotyczą twórczości człowieka i które da się nazwać sztuką.

Postprzez FiDo » czwartek, 22 lut 2007, 22:26

Natalia, bede z Toba szczery. bardziej mi sie podobaja Twoje zdjecia z 'kompaktu' :) wtedy bardziej sie staralas. a teraz? zdjecie kota - do rodzinnego albumu. 'bezczas' - romantyczne, ale stac Cie na wiecej. zdjecie Karola moze byc, ale do portfolio moim zdaniem sie nie nadaje. szybkosc pomine

sorry, ze tak szorstko. mam nadzieje, ze to Cie zmotywuje i wrocisz do swojej swietnosci :)

musze sie jeszcze do jednego przyczepic. ale to taka moja subiektywna opinia. przesadzasz moim zdaniem z zielena. gdzies tam dodalas winietowanie. racja, zdjecia staja sie dzieki temu nostalgiczne. cyfrowym medium udajesz analogowe (tym samym odnosze wrazenie sztucznosci, moze ja mam tylko takie odczucie). moim zdaniem powinnas nauczyc sie szanowac to czym robisz (aparat cyfrowy). :twisted:
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » czwartek, 29 mar 2007, 18:20

to te etiude o Kononowiczu krecili? ciekawe dlaczego koles trzyma transparent z napisem 'jestem lesbijka' :)
kot mi sie podoba najbardziej
FiDo
Arcymistrz

Postprzez rysio » czwartek, 29 mar 2007, 18:28

takie popołudnie z rykszą :spoko: ... gdyby tylko mniej bylo szczegółów na nim... rozpraszają...
przyjaciele w arkadach :spoko: - fajne, ale jednak przeszkadza, że przechylone... reszta hmm... sam nie wiem.. :|

FiDo - a co? - odmawiasz gościowi prawa do bycia lesbijką!? - precz z prześladowaniem! :)
rysio
Terminator

Postprzez cushu » czwartek, 29 mar 2007, 20:25

FiDo napisał(a):ciekawe dlaczego koles trzyma transparent z napisem 'jestem lesbijka' :)

Bo się zamienił z dziewczyną, która trzyma transparent o prawach gejów.
Ale najpiękniejszy i tak jest ten amerykański sztandar powiewający na wysokości podniesionej ku górze pięści.. z francuska brzmiąca restauracja.. piękna fota..
No i ci kolesie, którzy przyszli wyrwać jakąś inteligentną laskę.. jeden już wypatrzył to się szczerzy, reszta próbuje na nieśmiałego :lol:
cushu
Terminator

Postprzez FiDo » niedziela, 1 kwi 2007, 23:06

pierwsze mi sie bardzo podoba :) a im nizej tym gorzej (nie znaczy zle) ;)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » poniedziałek, 2 kwi 2007, 00:20

WZT napisał(a):
FiDo napisał(a):pierwsze mi sie bardzo podoba :) a im nizej tym gorzej (nie znaczy zle) ;)

bo ja wiem - pierwsze zdjecie mi przypomina okladke pralinek ew. jakas mdla karte "milosna"...

spoko, ja oceniam pod katem estetyki, kompozycji. jest najbardziej czytelna. lubie jak cos ejst w zdjeciu niedopowiedziane, ale druga fota ma za duzo burdelu i nogi posiekane cieniem stolikowych odnozy. fajna siateczka tam jest na nozkach, ale slabo wyeksponowana. co do ostatniej foty - jakos tak nie wiem o co w niej chodzi. ten szeroki dekolt mi sie specjalnie z erotyka nie kojarzy, a jak czytac sprzataczke w tak agresywnym czerwonym swietle tez nie wiem. gdyby chociaz tanczyla na rurce, tym czasem tanczy na trzonie od miotly,mopa, ktorego prawie nie widac ;) jestem jak najbardziej za pierwszym
FiDo
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: inne dziedziny sztuki