telka_es napisał(a):BLAaa napisał(a):A ja jestem za tym, żeby TV Trwam i Radio Maryja objely medialnym patronatem Dni Morza... Kilka milionów ludzi tego słucha i ogląda...
aleś ty dowcipny
No co? Przecież prawdę napisalem

telka_es napisał(a):BLAaa napisał(a):A ja jestem za tym, żeby TV Trwam i Radio Maryja objely medialnym patronatem Dni Morza... Kilka milionów ludzi tego słucha i ogląda...
aleś ty dowcipny

Alien napisał(a):Zaskakująca jest znajomośc Simpliego, szczegółów kontraktów poszczególnych osób związanych z urzędem. To czy Pani dyrektor cepitu ma klauzulę o 2 latach nie jest mi wiadome. Ja nie mam dostępu do tego typu informacji. Jeśli jednak takowa klauzula jest to wiem kto jest słynną wtyką Simpliego - olśnienie spłynęło na mnie gdym rano zażywał kąpieli. A to oznacza zapewne, że częściej muszę się kąpać....![]()
Simpli a jaką ja mam klauzulę?
Alien napisał(a):Mylicie się towarzyszu Mimoza. Panie w kadrach nie takie znów gadatliwe i skore do pokazywania umów na lewo i prawo.
Wald napisał(a):Telewizja publiczna systematycznie schodzi na psy! Ale cóż: jakie kierownictwo, taka i aktywność... Telewizje komercyjne za to pną się do góry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości