NIE dla przenosin muzeum!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez killer » czwartek, 15 mar 2007, 23:18

simplicissimus napisał(a):
killer napisał(a):powtórze omnibusie-bzdura i dodac mozna pomówienia.kto ustawi przetarg?kto ustali zaporowe warunki-jest okreslona w urzedzie osoba odpowiadająca za to wiec ona?kto przeprowadzi mało uczciwie przetarg-komisja przetargowa składająca sie z osób z imienia i nazwiska? aż słowa...
a co do rozstawiania to cóż...jak czytam starsze posty to wydawało ci się ze to waćpan rozstawiasz wszystkich po kątach i nie smiem odebrać komus tejże przyjemności. przeciwne i stanowcze zdanie przeciw to rozstawianie po kątach?he he he...a nick jest MÓJ,nowy i pierwszy a na pewno ostatni!

Koleś, idź pośmigaj na lodowisko, tam możesz popisać się ekwilibrystyką. Dwa tygodnie temu w "Klinczu" Bieńkowski mówił, jak ustawiał przetarg pod Zieleń Miejską. Tamborski nie zaprzeczył. Dla chcącego nic trudnego. A możliwości w tym akurat przypadku jest bardzo dużo. Może w Urzędzie nie pracowałem, ale jako dziennikarz widziałem już sporo. Przekonuj naiwnych.

A na marginesie: ja nigdzie nie napisałem, że ten przetarg będzie ustawiony. Zaproponowałem zabawę w proroka. W psychologii nazywamy to samospełniającym się proroctwem.

człeku...brniesz dalej w swój ślepy zaułek... nie intersuje mnie co mówił Bieńkowski-argumetacje znaja wszyscy którzy pamietają powody takich działań...
ty tykasz dziedzin które do tej pory sa uważane za prowadzone wystarczająca czysto i profesjonalnie...w poprzednim poście była literówka,więc powtórzę-WAŻ SŁOWA!
a ekwilibrystyki nie było w tym żadnej-tylko fakty i zasady przestrzegane do tej pory w urzedzie bezwględnie przez ludzi pracujących w tych sprawach od lat. szacunku deczko pewnie by nie zaszkodziło-oni robią to dłużej niz ty dzierzysz swe piórko i aparacik :lol:
killer
Ważniak

Postprzez killer » czwartek, 15 mar 2007, 23:19

a tak na marginesie nie odpowiedziałes na moje pytania simpli...?strach przed konsekwencjami cie obleciał?
killer
Ważniak

Postprzez killer » piątek, 16 mar 2007, 20:45

faktycznie...jestes boski!jesli mam sie domyslec ze motto odnosi sie do mnie to popatrz w lustro i poczytaj swoje posty na forum...
a moze miało tam cos byc ale w zapale znowu zapomniałes mi udzielic odpowiedzi?he he he mysle ze zwyczajnie cykoria cie ogarneła-konsekwencje prawne mogą byc i po forum internetowym, prawda Bohaterze?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
killer
Ważniak

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg