Achaja napisał(a):qrczak napisał(a):No i dobrze, skończyło sie oczekiwanie, niepewność i groźba wydanych milionów złotych na wybory w całej Polsce.
Tylko czy to przypadkiem nie PO parło w poprzedniej kadencji do uchwalenia tych zmian, które teraz zaskarżyli![]()
Jeżeli tak to nie mają chyba co przesadzać z euforią.
szukasz dziury w całym
niezależnie kto uchwalił przepisy były do bani i należało to poprawić
i na szczęście tak sie stało

Konsul napisał(a):Sorki, bo może źle podałem Achaja była w SLD, SDPL i teraz w PO, coś mogłem przeoczyć, z góry przepraszam zainteresowanych. Także nie wiem, jakie poglądy Achajo przezentujesz? I nie wiem, na jakiej płaszczyźnie możemy polemizować?
Ps. Wszystkie zainteresowane formacje polityczne, które zostały pominięte,gdzie była Achaja, przepraszam.
potrzebne sa wszystkim a skoro jest deficyt kazdu orze jak może i przekonuje do siebie 
Demurrer napisał(a):W świetle więc obowiązującego prawa nic urzędnik, minister premier nie mogą zrobić. Jedyną szansą byłoby moim zdaniem zaskarżenie przepisu do TK.

Achaja napisał(a):Konsul napisał(a):Ale przyznasz, ze każdy lubi jasne sytuacje. Ja jestem czerwony, on biały, a ty czarny... tak chociaż wiesz z kim masz do czynienienia i uczciwiej tak jakoś.
Konsul masz jeszcze całą tęcze... a co powiesz o zielonym??
pozostał tylko żal i łzy i czepianie sie wszystkiego
do tematów, które były wałkowane nie wracam - inteligentne osoby zrozumiały o co chodziło
Konsul napisał(a):Achaja napisał(a):Konsul napisał(a):Ale przyznasz, ze każdy lubi jasne sytuacje. Ja jestem czerwony, on biały, a ty czarny... tak chociaż wiesz z kim masz do czynienienia i uczciwiej tak jakoś.
do tematów, które były wałkowane nie wracam - inteligentne osoby zrozumiały o co chodziło
Nie wiem Achajo, czy byłaś W PSL, skoro mówisz o zielonym, być może tak było.
Co do tęczy, nie ja korzystam z jej kolorów, a w tym temacie z dobrej rady i osoby w tej materii wytrawnej nie skorzystam. Ja mam stałe poglądy.

Konsul napisał(a):Achaja napisał(a):Konsul napisał(a):Ale przyznasz, ze każdy lubi jasne sytuacje. Ja jestem czerwony, on biały, a ty czarny... tak chociaż wiesz z kim masz do czynienienia i uczciwiej tak jakoś.
Nie wiem Achajo, czy byłaś W PSL, skoro mówisz o zielonym, być może tak było.
Co do tęczy, nie ja korzystam z jej kolorów, a w tym temacie z dobrej rady i osoby w tej materii wytrawnej nie skorzystam. Ja mam stałe poglądy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości