obiektywna i rzetelna informacja w radiu koszalin

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

obiektywna i rzetelna informacja w radiu koszalin

Postprzez mimoza » wtorek, 13 mar 2007, 18:44

Centroprawica Razem protestuje
poniedziałek, 12 marca 2007 13:34:49

W Kołobrzegu nie milkną echa uchwały Rady Miejskiej, która nie zgodziła się na wygaśnięcie mandatu prezydenta miasta Janusza Gromka, który nie złożył na czas oświadczenia o prowadzeniu działalności gospodarczej żony.

W czasie sesji radny Lech Kozera podkreślił, że działalność ta była prowadzona w szkole, w której Gromek był dyrektorem. Radni Platformy Obywatelskiej potępili wypowiedź radnego Kozery, a przeciw temu dziś oficjalnie zaprotestowała Centroprawica Razem. W oficjalnym oświadczeniu zarząd Centroprawicy Razem potępianie wypowiedzi Lecha Kozery nazywa niuczciwościa i obłudą. Centroprawica w podkreśla , że prowadzienie sklepiku szkolnego przez żonę Janusza Gromka w placówce, w której był dyrektorem to nie wszystko, ponieważ jego krewny Zbigniew Gromek prowadzi automyjnię i sklep odzieżowy w budynku po byłej kotłowni szkoły. Zapytanie o podstawę prawną w tej sprawie złożył do starosty kołobrzeskiego radny Krzysztof Legun. Poza tym w oświadczeniu czytamy jeszcze, że inny krewny Janusza Gromka też prowadzi działalność gospodarczą na terenie szkoły. Zdaniem Centroprawicy Razem fakty te mogą budzić podejrzenia o kumoterstwo, a nawet nepotyzm. W odpowiedzi prezydent Gromek wszystko to nazwał kłamstwem i poinformował Radio Koszalin, że opuszcza szeregi Centroprawicy Razem i kieruje sprawę do sądu.

http://www.radio.koszalin.pl/wiadomosci ... cyjna.html

Krzysztof Legun sam o sobie wysłucha informacji, oceni i nagrodzi lub zgani - zrobi tak bo jest w jakimś zarządzie czy coś w tym stylu w Radiu Koszalin... super obieg
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » wtorek, 13 mar 2007, 18:54

I kto to mówi :lol: :lol: :lol:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » wtorek, 13 mar 2007, 18:58

przecież wiesz - autor czytanki jest Ci b. dobrze znany
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » wtorek, 13 mar 2007, 19:00

znany, ale nie już nie bardzo
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » wtorek, 13 mar 2007, 19:03

Konsul napisał(a):znany, ale nie już nie bardzo

no nie załamuj mnie - taki miły człowiek - pogodny, i wcale nie umieszcza paszkwili na mój temat... cudny chłopiec... zrobi karierę
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » wtorek, 13 mar 2007, 19:08

W pewnej kwestii info masz na pw.
Mimoza proszę Cię bardzo nie "wyjeżdżaj" z oskarżeniami o nieobiektywność lokalnych mediów, bo to tak jakoś dziwnie brzmi, kiedy Ty to piszesz.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » wtorek, 13 mar 2007, 19:17

dawaj przykład - jeno konkretnie a nie jakieś opowieści ogólnej treści - tu masz czarno na białym - skandal - mam nadzieję że ktoś to oprócz mnie wyśmieje ... a nie będzie usprawiedliwiał
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » wtorek, 13 mar 2007, 19:19

mimoza napisał(a):dawaj przykład - jeno konkretnie a nie jakieś opowieści ogólnej treści - tu masz czarno na białym - skandal - mam nadzieję że ktoś to oprócz mnie wyśmieje ... a nie będzie usprawiedliwiał

Przykład to wiadomości TKK przed wyborami, co najmniej 6 m-cy. Prafrazując słowa Kazika " .. tak się robi telewizję.."
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » wtorek, 13 mar 2007, 19:25

no świetny konkret... padłem pod argumentem
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » wtorek, 13 mar 2007, 19:39

mimoza napisał(a):no świetny konkret... padłem pod argumentem

To nie mam nagranych konkretnych audycji realizowanych przez tkk. Jednak, powtórzę to co było mówione wiele razy tkk nie jest obiektywne. Ale walczy o z tym wizerunkiem jak wściekłe, i po co? Zaklina pogodę :)
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » wtorek, 13 mar 2007, 21:44

Konsul - możesz sobie tylko pogadać - żadnego faktu - to się nazywa bezsilność i kończy się na tupaniu nogami...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » wtorek, 13 mar 2007, 21:46

mimoza napisał(a):Konsul - możesz sobie tylko pogadać - żadnego faktu - to się nazywa bezsilność i kończy się na tupaniu nogami...

Ok, nie chcę być złośliwy :). Wiesz mi jednak, że moim sąsiadom tynk na głowę nie leci.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » wtorek, 13 mar 2007, 21:53

Konsul masz na początku tematu przykład dziennikarskiego dna a nawijasz makarony o tkk czego i tak nie jesteś w stanie dowieść - rozczulający jesteś - wzrusza mnie Twoja nieporadność - chyba, że to taka gra - och ja biedny Kosul, wszyscy mnie biją a ja trwam i pomawiam - bo to czego nie możesz dowieść to jest p o m ó w i e n i e - żeby było śmieszniej piszesz na serwerze tkk - brrr...

kończę rozmowę - bo dojdziemy zaraz do tego, jak pieski w twego ugrupowania probują mnie gryx i ślą na mnie donosy - pies z wami tańcował, idę na szkło kontaktowe...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez kacper » wtorek, 13 mar 2007, 22:05

Konsul napisał(a):
mimoza napisał(a):Konsul - możesz sobie tylko pogadać - żadnego faktu - to się nazywa bezsilność i kończy się na tupaniu nogami...

Ok, nie chcę być złośliwy :). Wiesz mi jednak, że moim sąsiadom tynk na głowę nie leci.

Przecież mieszkasz w domku jednorodzinnym . A zamiast tynku to chyba woda Cię zalała. :wink:
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » wtorek, 13 mar 2007, 22:27

kacper napisał(a):
Konsul napisał(a):

Przecież mieszkasz w domku jednorodzinnym . A zamiast tynku to chyba woda Cię zalała. :wink:

Adresu mam nadzieję nie podasz :)
Konsul
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg