Radna Storczyk w PO

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez telka_es » wtorek, 13 mar 2007, 08:56

obserwer_anonim napisał(a):

5. Chęć rozmowy posła Cz. Hoca z posłem S. Karpiniukiem obserwowało wiele osób w trakcie uroczystej sesji 26 listopada. Nie raczył się podnieść by podejść osobiście do posła S. Karpiniuka, a ja kobieta i starsza od niego mogłam zrobić ten krok, który mógł być krokiem do koalicji PiS z PO.

Hehehe a to ci dobre :lol:

nie raczył podniieść się by podejść osobiście do posła S.Karpinuka
hahahahaa

a KArpiniuk nie raczył podnieśc sie i podejść do Hoca??? ta sama droga!! zdaje się :wink:

"osobiście" - to można podchodzić do kogoś nieosobiście, to dopiero ciekawe :shock:

A pani chyba siebie za bardzo nie szanuje skoro, jak to sama pani określiła jako kobieta i to do tego starsza od niego pierwsz zrobiła ten krok?.
Trzeba znać swoją wartość!

pozdrawiam
telka_es
Terminator

Postprzez obserwer_anonim » wtorek, 13 mar 2007, 09:16

W tamtym momencie, nawet nie w przysłowiową "sekundę przed dwunastą" bo już w trakcie sesji, w sprawie koalicji to właśnie poseł Cz. Hoc chciał rozmawiać , a nie poseł S.Karpiniuk. Dla ciebie to zbyt zawiłe, jeżeli w tym nie uczestniczyłaś i nie widziałaś, kto był w gronie ekspertów ze strony PiS :lol:

A tak przy okazji, szkoda że bardziej nie patrzyłaś na te cyferki, być może miałabyś ciekawsze zajęcie niż pisanie na forum...z tego ani chleba nie ma, ani w tym czasie dzieciom i rodzinie czasu się nie poświęca :!:
obserwer_anonim
Bywalec

Postprzez qrczak » wtorek, 13 mar 2007, 11:13

Zasada jest taka, że jak ktoś chce z POsłem porozmawiać to musi rozwijać czerwony dywan i stąpać po nim co chwilę padając na kolana. Jak tego nie zrobi to POseł nie wyrazi chęci porozmawiania z takim osobnikiem.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez telka_es » wtorek, 13 mar 2007, 12:10

qrczak napisał(a):Zasada jest taka, że jak ktoś chce z POsłem porozmawiać to musi rozwijać czerwony dywan i stąpać po nim co chwilę padając na kolana. Jak tego nie zrobi to POseł nie wyrazi chęci porozmawiania z takim osobnikiem.

dobre qrczak :lol:
a jak rozmowe skonczy, to broń boże nie odwracać sięplecami do posła, tylko zgognie z etykietą panującą na dworze królewskim cofnąć się jakby Cie korzonki lub kręgosłup napiep***y :wink:

obserwer_anonim napisał(a):A tak przy okazji, szkoda że bardziej nie patrzyłaś na te cyferki, być może miałabyś ciekawsze zajęcie niż pisanie na forum...z tego ani chleba nie ma, ani w tym czasie dzieciom i rodzinie czasu się nie poświęca

no właśnie więc po co się Pani tutaj tak rozwodzi, nie ma Pani ciekawszych rzeczy do zrobienia?? może PO jakiegos programu potrzebuje, by pani napisała.

a do cyferek wracając, jedna matematyczka z każdej strony mi je pokazała wiec problemów nie mam (wtedy uważnie się przyglądałam) ;p :wink:
telka_es
Terminator

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg