Radna Storczyk w PO

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » wtorek, 27 lut 2007, 18:13

A Pana Storczyka też bierzecie do siebie? Dodam, że w pakiecie gratis. Czy potrzebny jest Wam w Pisie? Zawsze to wiadomo co i jak, nie? :)
Konsul
Gwiazdor

Postprzez telka_es » wtorek, 27 lut 2007, 22:47

nigdy jej nie lubiłam - matmy mnie uczyła........ i różowiutkimi paluszkami cyferki wskazywała.............

<lol>
telka_es
Terminator

Postprzez pifpaf » środa, 28 lut 2007, 12:14

Pani Storczyk życzę powodzenia i dużego zaangażowania w rozwój miasta, oby do przodu :D
pifpaf
Dyskutant

Postprzez Konsul » niedziela, 11 mar 2007, 13:58

pifpaf napisał(a):Pani Storczyk życzę powodzenia i dużego zaangażowania w rozwój miasta, oby do przodu :D

I jak ma się sytuacja na dzień dzisiejszy. W sumie ciekawa "mieszanka" może powstać w PO w Kołobrzegu ( sld - sdpl -po - cpr- pis ). Ideowe porozumienie, czy raczej porozumienie ludzi z zasadą " co by tu zyskać? " :)
Konsul
Gwiazdor

Postprzez telka_es » niedziela, 11 mar 2007, 14:04

Konsul napisał(a):I jak ma się sytuacja na dzień dzisiejszy. W sumie ciekawa "mieszanka" może powstać w PO w Kołobrzegu ( sld - sdpl -po - cpr- pis ). Ideowe porozumienie, czy raczej porozumienie ludzi z zasadą " co by tu zyskać? " :)

obstawiam tą drugą opcje..... każdy zawsze idzie tam skąd ma największe zyski, nie patrząc na reszte - niestety ;/
telka_es
Terminator

Postprzez Konsul » niedziela, 11 mar 2007, 14:05

I dlatego warto zapamiętać postawę niektórych osób.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez telka_es » niedziela, 11 mar 2007, 14:08

Konsul napisał(a):I dlatego warto zapamiętać postawę niektórych osób.

A no warto warto, przy następnych wyborach będziemy ich rozliczać........ ciekawe z jakim skutkiem :?: :wink:
telka_es
Terminator

Postprzez telka_es » niedziela, 11 mar 2007, 14:25

Achaja napisał(a):
Przyjdą kolejne wybory - wtedy bedzie czas na ocenę i wtedy ponownie wyborcy zweryfikują nasze dzialania i wszystko będzie jasne

tak jak w tych wyborach gdy były osoby które dostały taka liczbe głosów, że cóż ... napewno nie było im wesoło

Na wszystko sobie trzeba zapracować...

dokładnie , a czy ja coś innego napisałam?? Twój post to idealna wykładnia mojego!!

A oceniam jak oceniam. Każdy przyjmuje inne kryteria ( chociaż nie wiem czy to zawsze jest słuszne, powinno być obiektywne, niestety niezawsze jest) ale chyba każdy ma do tego prawo ?! w końcu żyjemy w wolnym kraju. Żyjemy czy nie bo zaczynam sie zastanawiać :? ??
telka_es
Terminator

Postprzez Konsul » niedziela, 11 mar 2007, 14:31

Achaja napisał(a):na szcżęście to wyborcy decydują .... a jak widać dokonali wyborów z którymi Wy sie nie zgadzacie (i oceniacie jak oceniacie)

Przyjdą kolejne wybory - wtedy bedzie czas na ocenę i wtedy ponownie wyborcy zweryfikują nasze dzialania i wszystko będzie jasne

tak jak w tych wyborach gdy były osoby które dostały taka liczbe głosów, że cóż ... napewno nie było im wesoło

Na wszystko sobie trzeba zapracować...

Wyborcy dokonali wyboru głosując na p. Storczyk starującą z listy PIS. A teraz się okazuje, że nie do końca ideały i program tej partii jest piorytetem dla tej radnej. Dla osób, które często zmienieniają swoje zdanie i poglądy zapewne to nie problem.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez telka_es » niedziela, 11 mar 2007, 14:31

Achaja napisał(a):
nie można wszystkich mierzyć jedną miarą

wiem, że nie można - każdy ma to na co zasługuje :wink: w tym przypadku radna Storczyk też......
telka_es
Terminator

Postprzez Konsul » niedziela, 11 mar 2007, 14:35

Achaja napisał(a):mowiac dalej o wyborach powtórze - wyborcy zweryfikuja wszystko

I aby wyborcy mieli pełny obraz, piszę, że Pani Storczyk startowała z listy PIS i nie została lojalna w stosunku do swoich kolegów i koleżanek partyjnych. I tyle.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg