r00t napisał(a):
a czytałeś co napisałem... że maile z darmowych kont nie będą brane pod uwagę...
do tej pory wystarczalo zwykle darmowe....
j0shu4 napisał(a):http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.php?t=14126telka_es napisał(a):dlaczego osoby które mmają z tkk są bez problemu przenoszone na 3 poziom - to niby ma zapobieć bluzganiu buhahahahaśmiechu warte.........
To chyba oczywiste, że TKK dysponuje bazą danych osobowych swoich abonentów. Widać adres IP we własnej sieci wystarcza adminowi.

Colberg napisał(a):4. Uważam forum TKK, ex definitione przecież forum miejskie, za wyjątkowo nudne. Po jego lekturze można wynieść błędne mniemanie, że aktywność mieszkańców grodu nad Parsętą ogranicza się do paskudzenia sobie wzajemnie do piaskownicy. .. / Straciłem nadzieję... [`] [`] [`]
telka_es napisał(a):dobra spadam stąd, bo człowiek sie nie doczeka......... może wieczorem coś sie wydarzy. zesmaży na plaży........ wrrrrrrrr
"Sędzia Tadeusz Stodoła uznał, że ten pierwszy [zarzut, czyli wydawanie dziennika lub czasopisma bez rejestracji - w kontekście prowadzenia serwisu internetowego - dopisek mój, VaGla] jest zasadny, jednak ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu umorzył postępowanie. Ustosunkowując się do drugiego zarzutu [czyli odpowiedzialności za dopuszczenie do opublikowania materiału prasowego, zawierającego znamiona przestępstwa; w tym przypadku chodziło o komentarze użytkowników, pojawiające się pod tekstami odredakcyjnymi - dopisek mój, VaGla] uznał, że wpisy na forum są materiałem prasowym, a zatem powinny być kontrolowane przez redakcję i w razie niestosownych treści usuwane.
McCool napisał(a):Ale przecież nikt nikomu nie każe podpisywać się imieniem i nazwiskiem pod każdym postem w tamtym dziale. Nasze dane lądują tylko do admina. Sam podobną metodę wprowadziłem swego czasu na moim forum, aby niepowołane osoby nie pisywały w co niektórych działach i nikt nie narzekał..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 11 gości