Cnotliwe forum tkk

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Cnotliwe forum tkk

Postprzez ewe » środa, 7 mar 2007, 08:24

Jakież to po kilku latach zrobiło się cnotliwe forum, jednym pociągnięciem zablokowano dostęp do działu miasto dotychczasowym użytkownikom i to na jedną prośbę demurera.
Demurer - jak chcesz sobie popolitykować , i swoje poglądy wciskać innym możesz to robić także gdzie indziej / ja prawdopodobnie to zrobię , chrzanić takie stronnicze forum tkk /

I po co w takim razie ci moderatorzy, administrator ? Co oni robią czy robili ? To oni właśnie powinni pilnować czy ktoś nie obraża, a nie zakazywać dostępu dotychczasowym użytkownikom. To właśnie po to były ostrzeżenia . Jakie dane jeszcze ten administrator chce? Przecież w grupie 2 podałem mój email, nazwisko,imię , ma mój nr IP komputera. Znowu jakiś "mądry" wymyślił, a drugi bez analizy zrobił.
Forum tkk, czy telewizja jakim są medium powinny udostępniać dostęp do wypowiedzi wszystkim, a nie wymyślać jakieś bzdurne rozwiązania. Bo przecież jeśli ktoś kogoś obraża można ta sprawę załatwić w inny sposób.
Nie pokazujcie także w TV TKK obrażania się wzajemnego ,kąśliwych, stronniczych, graniczących z prostactwem i brakiem wychowania niektórych wypowiedzi naszych lokalnych polityków czy niektórych waszych dziennikarzy .
ewe
Gwiazdor

Postprzez r00t » środa, 7 mar 2007, 08:48

ewe, po pierwsze jesteś abonentem TKK więc co za problem napisać PW - od ręki masz 3 grupę. Nawet się przedstawiać nie musisz.

Nikt niczego nikomu nie zabrania. Do trzeciej grupy może dostać się każdy kto ma ochotę. Widzisz z Twojej strony to wygląda inaczej. My nie wyłapiemy wszystkiego i wszystkich, Ostatnio niektórzy przesadzali z rejestrowaniem klonów i ze sposobem wypowiedzi.

Na forum nikt Cię nie musi znać. Tylko administratorowi się przedstawiasz a on tych danych nie archiwizuje... w czym problem?

To nie był pomysł tylko Demurrera, rozmowa na ten temat była w area51 już miesiąc temu i pomysł wyszedł od j0shu4 - jeżeli niezależnie pojawił się również od użytkowników to znaczy że potrzeba zmian jest.

I nie chodzi tutaj o żadną cnotliwość - bo mówić można tutaj co się chce - tylko kultury trzeba pilnować. Mówić i brać za to odpowiedzialność. Polityka to drażliwy temat i niektórzy myślą, że można się zarejestrować pod dwoma nickami i pod każdym głosić inną teorię (były takie przypadki). My chcemy tylko, żeby rozmowa w dziale kołobrzeskim była rozmową na poziomie, ludzi którzy mają coś do powiedzenie i nie wstydzą się tego.
r00t
Administrator

Postprzez ewe » środa, 7 mar 2007, 09:11

ewe
Gwiazdor

Postprzez r00t » środa, 7 mar 2007, 09:22

r00t
Administrator

Postprzez ewe » środa, 7 mar 2007, 09:28

ewe
Gwiazdor

Postprzez Mafi » środa, 7 mar 2007, 10:16

A to taki problem napisać pw do r00t'a: "Proszę o przeniesienie do 3 grupy"?
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez McCool » środa, 7 mar 2007, 11:08

Na upartego ten cały ograniczony dostęp do "miasta kołobrzeg" to żaden problem do ominięcia. Zakładam mejla, piszę poprzez PW że jestem Jan Kowalski i... jazda na całego :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez r00t » środa, 7 mar 2007, 11:23

r00t
Administrator

Postprzez McCool » środa, 7 mar 2007, 12:14

McCool
Rycerz forum

Postprzez Flo » środa, 7 mar 2007, 13:20

Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez telka_es » środa, 7 mar 2007, 16:25

to jak sie dostać na ten 3 poziom, bo albo jestem głupia albo już nie wiem co mam myśleć.........

poprosiłam admina zeby mi wytłumaczył........ to on uparcie że wszystko jest na forum napisane! z swojej łaski mógł chociaż powiedzieć gdzie, bo ja dalej nic nie wiem............

dlaczego osoby które mmają z tkk są bez problemu przenoszone na 3 poziom - to niby ma zapobieć bluzganiu buhahahaha ;p śmiechu warte.........
ja tez mam internet w telewizji kablowej tylko niekołobrzeskiej a i tak nie odbieram bo mi łapie jakis bezprzewwodowy a ja sie na tym kompletnie nie znam! i co?m jajco - nawet nikt mi nie chce powiedzieć jak sie dostać na ten 3 poziom. Mam napisać maila czy na priva do admina i z jakimi danymi nr buta też chce? z chęcia podam jeżeli to takie ważne!

Prosze niech mnie ktoś łaskawie oświeci................. :wink:
telka_es
Terminator

Postprzez j0shu4 » środa, 7 mar 2007, 16:26

Ostatnio edytowano środa, 7 mar 2007, 16:32 przez j0shu4, łącznie edytowano 1 raz
j0shu4
Moderator

Postprzez telka_es » środa, 7 mar 2007, 16:29

telka_es
Terminator

Następna strona

Powrót do :: hydepark