ciekawe co powie wojewoda a potem sąd.......
??skorpion napisał(a): Niech poseł Hoc przeanalizuje jego wypowiedź i niech później nie "bredzi" (przepraszam za słowo ) o konieczności trwania w porozumieniu z PO. Jeżeli to posel Hoc inspirował Kozerę do takiej wypowiedzi to bardziej czytelnego sygnału dać nie można.
Demurrer napisał(a):skorpion napisał(a): Niech poseł Hoc przeanalizuje jego wypowiedź i niech później nie "bredzi" (przepraszam za słowo ) o konieczności trwania w porozumieniu z PO. Jeżeli to posel Hoc inspirował Kozerę do takiej wypowiedzi to bardziej czytelnego sygnału dać nie można.
Wiem, że u Was w PO przekracza to możliwości pojmowania, ale w klubie PiS radni mówią to co sami uważają za stosowne powiedzieć, a także gdy nie ma dyscypliny głosownia, głosują według własnego sumienia. Jak to zrozumiesz, to interpretacja pewnych faktów łatwiej Ci przyjdzie.
Demurrer napisał(a):skorpion napisał(a): Niech poseł Hoc przeanalizuje jego wypowiedź i niech później nie "bredzi" (przepraszam za słowo ) o konieczności trwania w porozumieniu z PO. Jeżeli to posel Hoc inspirował Kozerę do takiej wypowiedzi to bardziej czytelnego sygnału dać nie można.
Wiem, że u Was w PO przekracza to możliwości pojmowania, ale w klubie PiS radni mówią to co sami uważają za stosowne powiedzieć, a także gdy nie ma dyscypliny głosownia, głosują według własnego sumienia. Jak to zrozumiesz, to interpretacja pewnych faktów łatwiej Ci przyjdzie.
qrczak napisał(a):Co do POsła, z jakiej okazji występował z mównicy, radnym jest czy jakCzy ja też mogę iść na sesje i coś powiedzieć z mównicy

Flo napisał(a):qrczak napisał(a):Co do POsła, z jakiej okazji występował z mównicy, radnym jest czy jakCzy ja też mogę iść na sesje i coś powiedzieć z mównicy
jesli masz cos glupiego do powiedzenia jak pan Kozera to mozesz

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości