Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Flo » niedziela, 4 mar 2007, 00:37

Mecz Gwiazd

Konkurs wsadow na tragicznym poziomie. Nawet nie chcieli Loganowi dac skonczyc

Konkurs rzutow za 3 jakos taki bez werwy. Kazali im rzucac i juz. A ta dogrywka zenujaca

No i mecz. Filipovski i Kowalczyk nastawili sie na obrone. Po co? Ewidentne granie na Pettway'a, Bigus przez to nie pogral, choc slabo gral. One Man Show ot co

Prowadzacy wcinajacy sie - Grabowski i Jachimek. Lubie Grabowskiego ale gadal od niechcenia jakby to jakas kara byla, Jachimek pajacowal jakos rowniez bez przekonania.

Skiba troche mylil kwestie i gubil sie z programem imprezy

Kibicie tragicznie. Zero dopingu. Masakra

Tylko hymn fajny i Queens tez fajnie

Rok temu jak bylem we Wloclawku bylo duzo lepiej. Kibicie zyli meczem, fan cluby kibicowaly a tu padaczka
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Bonhart » niedziela, 4 mar 2007, 16:53

zgadzam sie z Flo... slabiutka impreza...

dobrze, ze na to nie poszedlem...szkoda kasy...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Flo » niedziela, 4 mar 2007, 16:55

dodam tylko ze 3/4 narodu ktore ogladalo jest zniesamczone. Gdzie sie tylko da wyrazaja swoja dezaprobate
Flo
Arcymistrz

Postprzez pan_od_muzyki » poniedziałek, 5 mar 2007, 12:28

Troche mnie tu nie bylo wiec wspomne, ze obstawilem mecz Polpharma - Kotwica, bo ostatnio nie zawiedli mnie jesli chodzi o przegrane u siebie. Ale widac, ze jak juz czlowiek obstawi przeciwko nim to zrobia ci na zlosc:) No ale co, w bukmacherce nie ma patriotyzmu. Wiec mam za swoje. Piekny mecz - to trzeba przyznac - bardzo optymistycznie nastraja. Mały rozgrywajek potrafi pieknie asystowac i kreowac gre Kotwicy. Zostajemy w ekstraklasie!.. mam nadzieje:)

Mecz Gwiazd. Prawie na niego pojechalem i teraz ciesze sie, ze nie stracilem calego dnia w pociagu dla tego pseudo-widowiska. Tyle kasy w to wpompowali - tylko szkoda ze nie w tych ludzi co trzeba. Oprawa muzyczna z playbackiem - zenada. Skiba - lubie goscia, ale o koszykowce i komentowaniu jej nie wie nic. Grabowski z tym drugim gosciem ktory dziala mi na nerwy jak tylko go widze i ich calkowicie nie-smieszne i nie-do-tematu komentarze kolejna zenada. Dobor zespolow tez bardzo Polsatowy. Szymon Wydra NIE JEST fajny:) Juz wiecej frajdy sprawiloby mi obejrzenie jakiegos smiesznego Masseya.

Jak juz organizuje sie konkursy typu konkurs wsadow i rzutow za trzy to ustala sie jakies zasady, ktore przekazuje sie uczestnikom. Dla mnie wszyscy nie-polsko-jezyczni gracze wystepujacy na tej imprezie nie wiedzieli do konca o co w tym wszystkim chodzi... zreszta ja ledwo wiedzialem co tam sie dzieje. Konkurs za 3 podzielony na pol ekran i jednoczesne rzucanie ... wolalbym nie. Wielka walka Pluty o zatrzymanie tytulu, tak zapowiadana wczesniej odbila sie echem.

Generalnie - idea meczu gwiazd jest swietna, sponsorzy coraz lepsi, obecnosc w mediach - wszystko pieknie. Ale NIE TAK to powinno wygladac.
A mecz generalnie spoko. Obrona musi byc. To nie festiwal paczek wiec cieszylo mnie ze udalo sie to wywazyc. Choc po pierwszej kwarcie myslalem ze skonczy sie to na wylacznie rzutach z poldystansu.
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez Flo » wtorek, 6 mar 2007, 08:35

Prezes na bani

udal im sie prezes :twisted: Inni pewnie tez pija ale nie wszczynaja awantur :lol:
Flo
Arcymistrz

Postprzez james » środa, 7 mar 2007, 11:32

azs wogole jest w tragicznej sytuacji!!prezes pijak, sklad kontuzjowany, murzyni graja bez zaangazowania...czyzby 1 liga?
polonia ma bardzo zblizony uklad gier jak azs w tym mecz miedzy tymi druzynami...azs w ostatniej kolejce gra z unia wiec moze to ich uratuje...w kazdym razie walka o utrzymanie zapowiada sie bardzo ciekawie!!!
mam nadzieje ze po zwyciestwei nad zniczem spokojnie odbijemy sie od dna!!innego wyniku niz nasza wygrana nie biore pod uwage!! :twisted:
james
Mistrz klawiatury

Postprzez pan_od_muzyki » piątek, 9 mar 2007, 15:03

tez postanowilem obstawic ze nasi gora beda jutro. i mam nadzieje ze tym razem mnie nie zawioda:) jednym slowem trzeba isc na mecz i jedziemy z cieniaskami :boks: :)
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez james » piątek, 9 mar 2007, 15:23

pan_od_muzyki napisał(a): jednym slowem trzeba isc na mecz i jedziemy z cieniaskami :boks: :)

jak przegramy to wypomne ci tych cieniasow!!!! :wink:
dla mnie znicz ma cholernie dziwny sklad i szczerze nie wiem jakim cudem wygrali tyle spotkan :roll:
ale skoro je wygrali to trzeba uwazac i nie lekcewazyc rywala!! :twisted:
james
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » sobota, 10 mar 2007, 09:49

bo w Zniczu kumaci Polacy graja. Zgrani sa od kilku lat.
Flo
Arcymistrz

Postprzez Bonhart » sobota, 10 mar 2007, 17:46

zaraz bedzie mecz...sorki, ze nie wierzylem w Kotwice w ostatnim meczu...

dzisiaj mam nadzieje, ze znowu wygraja :)

wiec do boju Kotwico !! :)
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Bonhart » sobota, 10 mar 2007, 19:51

I Kotwa rozbila Znicz...brawo chlopaki... :)

i teraz mozna tylko zalowac, ze na poczatku sezonu przegralismy "pechowo" tyle meczy... a tak walczylibysmy o play offy...

ale moze za rok bedzie lepiej...z dobrym trenerem i w miare ustabilizowanym skladem...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Didi » sobota, 10 mar 2007, 20:27

mecz nawet ok ale sedziowie a szczegolnie ta jedna menda ktora bardzo nie lubi naszej druzyny znow gwizdal jak chcial ehhh
Didi
Rycerz forum

Postprzez Flo » sobota, 10 mar 2007, 21:04

Didi napisał(a):mecz nawet ok ale sedziowie a szczegolnie ta jedna menda ktora bardzo nie lubi naszej druzyny znow gwizdal jak chcial ehhh

Zamojski, on zawsze gwizdze jak chce :twisted:
Flo
Arcymistrz

Postprzez Konsul » sobota, 10 mar 2007, 21:04

Didi napisał(a):mecz nawet ok ale sedziowie a szczegolnie ta jedna menda ktora bardzo nie lubi naszej druzyny znow gwizdal jak chcial ehhh

To racja, jakby miał klapki na oczach.
Znicz, strasznie słaba drużyna, jak dla mnie obok Unii do spadku. Cały ich pomysł na wygranie, to trójki.
I tylko szkoda, że nas zabraknie w play-off ( a może nie :) )
Można tylko podziękowć Panu Karolowi, w porówaniu z P. Chudeuszem, amator.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez pan_od_muzyki » poniedziałek, 12 mar 2007, 10:36

james napisał(a):
pan_od_muzyki napisał(a): jednym slowem trzeba isc na mecz i jedziemy z cieniaskami :boks: :)

jak przegramy to wypomne ci tych cieniasow!!!! :wink:

no i prosze James, udalo sie:) I nawet bukmacher mnie wynagrodzil... normalnie Kotwico moja kochana rządzisz. Ten maly rozgrywajek nowy powtarzam to po raz kolejny - kozak. Zostajemy w ekstraklasie i z Chudeuszem w nowym sezonie atakujemy szczyty tabeli:P
pan_od_muzyki
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport