Moje zdanie:
1. NIE dla przenosin Muzeum i wystawy plenerowej;
2. NIE dla sprzedaży tego terenu;
3. Wierzę, że decyzja inspektro nadzoru budowlanego była... zainspirowana.
Sprawa cuchnie na odległość.
etranger napisał(a):simplicissimus napisał(a):A odrzucając nasze osobiste animozje i wracając do tematu, dziękuję TKK za nagłośnienie pomysłu Towarzystwa Opieki nad Zabytkami dotyczącego pozostawienia muzeum w centrum miasta licząc na dalsze przyglądanie się tematowi.
W końcu chyba możemy normalnie wymienić poglądy.
simplicissimus napisał(a):Na razie nijak. Wciskają kit, że muzeum się wali. A ja widziałem ekspertyzy profesorów Politechniki Koszalińskiej, z których wynika, że te pęknięcia, zresztą istniejące od dwóch lat, nie są groźne dla nikogo. Dodajmy, pęknięcia w magazynku. A wicestarosta Kołakowski robi z tego raban! Co więcej, mówi, że on czegoś takeigo nie widział. Oznacza to, że w ciągu ostatnich kilku lat pan wicestarosta, wcześniej radny Rady Powiatu, problematyką muzeum wcale się nie interesował.
Natomiast jak przeniosą muzeum, pozostaje atrakcyjna działka do sprzedania. Zgadnijcie, kto wygra przetarg.
simplicissimus napisał(a):killer napisał(a): co za bzdura..wiesz co oznacza słowo przetarg?znasz reguły przetargów?jesli nie, to zajmij sie czymkolwiek, tylko zebys miał o tym pojęcie.co ty na to?
Znam reguły przetargów. Zaręczam ci, że nie ma rzeczy niemożliwych. Wystarczy tam wpisać pewne działania na rzecz muzeum, aby zawężyć liczbę ewentualnych nabywców. A bzdura to masz na drugie imię. Jesteś na forum od 12 postów, a wszystkich rozstawiasz po kątach. Który to wolny nick został ci od grudnia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości