skorp!on napisał(a):Ja ciesze się że będzie Sunrise. Może muza nie jest rewelacyjna, ale jedyna jak dla mnie "w miarę normalna" impreza w Kołobrzegu. Ale 200zł to z lekka dużo jak na taką imprezę. Nie grają przeciez największe gwiazdy. Większość tych artystow znam ze setów i z singli. Poprostu mieszanka róznych stylów muzy.
200 zł w ścisku to nie dla mnie. Gdyby był inny line-up to może bym się skusił :) Posłucham sobie muzy przed Amfiteatrem. A może uda się znowu wejść .... :)
Poza tym po przesłuchaniu wszystkich setów i oglądnięciu filmików uważam, że z roku na rok impreza się pogarsza.
rysio napisał(a):skorp!on napisał(a):Ja ciesze się że będzie Sunrise. Może muza nie jest rewelacyjna, ale jedyna jak dla mnie "w miarę normalna" impreza w Kołobrzegu. Ale 200zł to z lekka dużo jak na taką imprezę. Nie grają przeciez największe gwiazdy. Większość tych artystow znam ze setów i z singli. Poprostu mieszanka róznych stylów muzy.
200 zł w ścisku to nie dla mnie. Gdyby był inny line-up to może bym się skusiłPosłucham sobie muzy przed Amfiteatrem. A może uda się znowu wejść ....
Poza tym po przesłuchaniu wszystkich setów i oglądnięciu filmików uważam, że z roku na rok impreza się pogarsza.
sety, single, lineupy... to polska jeszcze?
a poza tym proszę łaskawie zastanowić się trzy razy zanim użyjecie słowa "artysta" do nazwania didżeja. rzemiosło - ot co.

Hasky napisał(a):rysio napisał(a):sety, single, lineupy... to polska jeszcze?
a poza tym proszę łaskawie zastanowić się trzy razy zanim użyjecie słowa "artysta" do nazwania didżeja. rzemiosło - ot co.
Ot co...krytyk wielki sie znalazł. Panie "artysto", tym o to rzemiosłem polscy DJ typu Angelo Mike czy Dj Tiddey są znani na świecie przysłowiowe kilka razy lepiej od np. Lady Pank (
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości