Do użytkowników basenu Milenium.

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Wald » środa, 28 lut 2007, 15:51

Ja też zauważyłem, że jak wychodzę z basenu, to jestem, cholercia, mokry!
Co może być tego przyczyną? :lol:
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez jAc_EnTy » środa, 28 lut 2007, 16:08

Mafi napisał(a):
Konsul napisał(a):Czyli grzybica to norma? W sumie nie ma co o tym myśleć, wszędzie jakieś zarazki nas atakuja.

No mam nadzieję, że nie. Ja się staram uchronić przed nią jak mogę. Nie wychodzę na basen boso pod prysznic czy do przebieralni też nie biegam z bosymi nogami - zawsze klapki na nogach.
Przed wejściem na basen prysznic.
Mam nadzieję, że większość ludzi robi podobnie :/

Nie chciałabym czegoś złapać. Nikt by nie chciał.

Mafi a wiesz, że podobno nosząc klapki na basen jest większe prawdopodobieństwo zarażenia się jakimś grzybem?? spowodowane jest to tym, że klapeczki stanowią dobre miejsce dla rozwijania się tego badziewia (tak tylko słyszałem nie chcę nikogo straszyć czy coś podobnego ;) ). Osobiście nie używam klapek, a chodziłem na baseny dość często, nawet do podczela, gdzie wiadomo jak jest i nie miałem żadnych problemów (odpukać) ;) na milenium jestem dwa razy tygodniowo i nigdy nie zauważyłem żadnych niepokojących oznak. Oczy nie szczypią bo używam okularków (polecam ich zakup, szkoda oczu), żadnych reakcji alergicznych, wysypek itp. A prysznic przed wejściem na basen jest obowiązkowy, więc dobrze by bylo, żeby wszyscy go zażywali.
pozdrawiam
jAc_EnTy
Twardziel

Postprzez Mafi » środa, 28 lut 2007, 16:11

Przecież "podeszwami" stóp nie dotykam :) A nie wyobrażam sobie stać pod prysznicem z gołymi stopami bez klapek. Albo łazić po szatni boso.

Zresztą klapki też się CZASEM myje. ;)
I moje są ładne i czyste. A nie jakieś zapuszczone. :lol: ;p
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez Mafi, łącznie edytowano 1 raz
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez mimoza » środa, 7 mar 2007, 08:13

byłem wczoraj - jest alergikiem i nic ... ale przestaszyliście mnie niexle
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Olcia » sobota, 10 mar 2007, 11:56

Ostatnio chodze tak 2 razy w tygodniu na basen..

jestem alergiczką i ostatnio mam na dłoniach czerwone plamy, oczy też mnie zawsze szczypią po kąpieli.. ( a podobnie jak loiss pływam w soczewkach) :help:

i taki OT: ktoś wie ile kosztuje karnet? :twisted:

aha. Jakbyśmy się przejmowali tymi wszystkimi zarazkami, wirusami, bakteriami itp. które pływają w wodzie to mielibyśmy także obrzydzenie do wody gotowanej. :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg