Demurrer to mądry Facet i na pewno wymyślił coś mądrego
i w związku z tym jestem na TAK

Vin napisał(a):nie wiem o jakie zmiany chodzi, bo trochę to przydługie i przeczytałam tylko pierwsze zdanie

Vin napisał(a):nie wiem o jakie zmiany chodzi, bo trochę to przydługie i przeczytałam tylko pierwsze zdanie
Flo napisał(a):Vin napisał(a):nie wiem o jakie zmiany chodzi, bo trochę to przydługie i przeczytałam tylko pierwsze zdanie
przytakuj bezmyslnie Droga Vin, a nie napiszesz tam ani jednego posta![]()
![]()

FiDo napisał(a):Vin napisał(a):nie wiem o jakie zmiany chodzi, bo trochę to przydługie i przeczytałam tylko pierwsze zdanie
w dalszej czesci napisal, ze trzeba forumowe kobiety przymusic do obierania ziemniakow forumowiczom pod kara dozywotniej banicji

skorp!on napisał(a):Mój pierwszy i pewnie ostatni post w tym dziale
Mnie akurat wszystko jedno co do tego działu. Mam ważniejsze i ciekawsze rzeczy niż politykaJak dla mnie mógłby ten dział zniknąć na zawsze.
To ja juz jestem bardziej za stworzeniem drugiego forum tylko o polityce i wydarzeniach w mieście.
To wszystko co miałem do powiedzenia
FiDo napisał(a):...forum dla mimozy
mimoza napisał(a):FiDo napisał(a):nie masz co sie dziwic skoro nie liczysz sie z innymi forumowiczami
może jakis przykład nieliczenia się... nie zaczepiony nie kłócę się, - tak mi się wydaje - pewnie widzisz to inaczej...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 11 gości