Messenger napisał(a):Miki napisał(a):Na oba pytania odpowiedź jest jedna -Młody Demokrata o wcieleniu Foreigner
A może by tak Panowie zainteresowalibyście się zmianami w radach nadzorczycvh w spółkach w Kołobrzegu? Sprawdzili czy czasami nie nastąpił tam desant adwokatów? Sprawdźcie ich doświadczenie w pracach w radach nadzorczych i porównajcie choćby z doświadczeniem K.L. Czy czasami wśród tych osób nie ma tam osoby która w czasie kampanii wyborczej broniła Waszego kolegi Lukasza Czechowskiego w sprawie z wnisoku H.Bieńkowskiego w czasie kampanii wyborczej ?( zresztą z negatywnym skutkiem). A może w innej spółce zasiada adwokat ze Sławna?
Myślę ,że Kołobrzeżan zainteresuje ten temat bardziej niż sprawy Radia Koszalin .
aaa

skandal, to sie przeciez nadaje na powiesc o mafii

miki- Krzysiu,moze opowiesz o swoich negatywnychdzialaniach w radach nadzorczych, ktore niedlugo jrza swiatlo dzienne? gdzie jeszcze znajdziesz miejsce na przelewanie swoich frustracji? moze dobze ze toforum a nie lustro...
A to dobre

Byłem już Mauri, Magdą, Radnym, Kalinowskim a teraz jestem Krzysiem
Czekam na kolejne propozycje, bo widzę, że jest grono osób, które bardzo chętnie zdekonspirowałyby Mikiego.

Niestety ciągle nie trafiacie a ja nikomu tego nie ułatwie.
A na wszystko przyjdzie czas i pamiętajcie kochani Mładzi Demokraci, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła