pan_od_muzyki napisał(a):Jak musimy przejsc juz te przepychanki w zwiazku z wyborem nowego Prezydenta miasta... a koalicja na Gromka sie nie godzi, bo stoi za nim POsel i generalnie pan G. nie daje sobie rady jako prezydent, a pan HB jest zly juz z zasady i jego tez nie chce koalicja (czy tam porozumienie) no to proponuje wspolnego kandydata w drodze kompromisu wybrac. Kogos nowego wspolnie popieranego. Najlepiej jakas ladna pania, zeby sie ja z przyjemnoscia w TKK ogladalo. Nie wiem czy mielismy juz kobiete prezydenta to bedzie przynajmniej orginalnie, niekonwencjonalnie i dobre dla kazdej ze stron. Ot kapitulujcie panowie G. i HB. na rzecz pieknych pan.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
).pifpaf napisał(a):pan_od_muzyki napisał(a):Jak musimy przejsc juz te przepychanki w zwiazku z wyborem nowego Prezydenta miasta... a koalicja na Gromka sie nie godzi, bo stoi za nim POsel i generalnie pan G. nie daje sobie rady jako prezydent, a pan HB jest zly juz z zasady i jego tez nie chce koalicja (czy tam porozumienie) no to proponuje wspolnego kandydata w drodze kompromisu wybrac. Kogos nowego wspolnie popieranego. Najlepiej jakas ladna pania, zeby sie ja z przyjemnoscia w TKK ogladalo. Nie wiem czy mielismy juz kobiete prezydenta to bedzie przynajmniej orginalnie, niekonwencjonalnie i dobre dla kazdej ze stron. Ot kapitulujcie panowie G. i HB. na rzecz pieknych pan.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Racja, racja, panie do boju - tylko Prezydent jest nie tylko po to, aby na niego popatrzeć, ale jeszcze musi mieć coś do powiedzenia ... (na obecnie nam panującego to i popatrzyć można no i posłuchać - sama słodycz).

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości