Adabar wiecznie żywy?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Adabar wiecznie żywy?

Postprzez mimoza » poniedziałek, 19 lut 2007, 19:15

Mówio, że komisja rewizyjna kontroluje. Czy była tys w Adabarze? Czy wszystko jest w porządku? Słyszałem, że tak - jeżeli wszystko jest w porządku będę musiał przyznać rację Henrykowi Bieńkowskiemu, który w kampanii wyborczej, mówił, że wszystko jest w porządku a ja nie chciałem uwierzyć. Chyba wszystko jest w porządku. Kurde. A dziemba śpiewała, że nie jest w porządku. Komu wierzyć? Ptaku czy prezydentu tamtemu? Piszcie bo sam nie wiem, jak żyć droga Przyjaciółko...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez umberto » poniedziałek, 19 lut 2007, 19:44

he, he msr report, na co pan liczysz ? po to zawarto koalicje, żeby takie gnioty tuszować. Musisz pan częściej bywać w mieście a nie udzielać sie w Szczecinie. A dzisiejsza audycja super.
umberto
Bywalec

Postprzez mimoza » poniedziałek, 19 lut 2007, 19:45

dasnk
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Messenger » wtorek, 20 lut 2007, 17:05

cos mi sie zdaje ze mok przez pazernosc niektorych osob na zawsze straci adabar :wink:
Messenger
Ważniak

Postprzez Demurrer » czwartek, 5 kwi 2007, 13:42

Hasky napisał(a):
Kod: Zaznacz cały
230 tysięcy odszkodowania zapłacą kołobrzeżanie dzierżawcy kawiarni muzycznej „Adabar”. Przypomnijmy: od roku kawiarnia w zabytkowych pomieszczeniach ratusza stoi pusta. To wynik zerwania przez miasto umowy z dotychczasowym dzierżawcą, który sprawę skierował do sądu i ją  wygrał ....

Relacja na Gazeta Pracy Kołobrzeg

Czy to chodzi o to zerwanie umowy do którego został Prezydent Bieńkowski zmuszony przez radnych poprzedniej kadencji?
Demurrer
Gwiazdor

Powrót do :: miasto kołobrzeg