) - no ale cóż p. Gromek to człowiek kompromisu i po konsultacjach, po których społeczeństwo powiedziało "NIE" to zrezygnował z tej imprezy

) - no ale cóż p. Gromek to człowiek kompromisu i po konsultacjach, po których społeczeństwo powiedziało "NIE" to zrezygnował z tej imprezy

jedams napisał(a):ja tu o marketingu politycznym a jecenty zamieszkały i jakiś kosmita widze ze juz dawno otumanieni.. owszem mozna sie konsultowac nawet trzeba.. ale nie na pokaz a i tak zrobić swoje.. i ja sie pytam droga młodzieży tak samo jak semerhet .. czy o takie konsultacje chodziło?? pfffrrr
ja np nie będę ubolewać nad brakiem rozpoczęcia lata, jestem za organizowaniem imprez przez cały sezon, a pani, która zajmuje się teraz promocją miasta wygląda na roztropną. Nie wiem czy mam racje, ale sciągnięcie otwarcia nie było indywidualną decyzją p. Gromka.Mieszkaniec napisał(a):Jak sobie dobrze przypominam zwykle otwarcie lata było w drugiej połowie lipca. Co to za otwarcie lata w połowie wakacji?
Dni Morza mają się odbyć 23-24.06 to jest początek wakacji i to jest właśnie czas na reklamowanie miasta w mediach i zachęcanie do przyjazdu. Co będzie miało swoje przełożenie na turystów.
Uważam ze bardzo dobra decyzja Prezydenta Gromka /mam nadzieje ze takich będzie więcej/ na której miasto jak i jego mieszkańcy skorzystają
Semerchet napisał(a):Po co niszczyć coś , co latami wypracowywano, bez względu na polityczne animozje ? To bylo coś....
Alien napisał(a):No i tu kolegę zaskoczę. Przed budową basenu - wybór odpowiedniego projektu poprzedzony był wizytą radnych i urzedników z inwestycji chyba w ze trzech kompleksach basenowych w Polsce. Lodowisko naczelnik inwestycji oglądał chyba i nawet za granicą. Nie wiem może nawet po nim się ślizgał. Wobec tego marzenia kolegi są niejako spłnione...
No właśnie rzecz w tym, że przy konsultacjach społecznych uwagi do projektów wnoszą nie tylko radni, ludzie z wydziału inwestycji, czy sam naczelnik...kołysanka napisał(a):Alien napisał(a):No i tu kolegę zaskoczę. Przed budową basenu - wybór odpowiedniego projektu poprzedzony był wizytą radnych i urzedników z inwestycji chyba w ze trzech kompleksach basenowych w Polsce. Lodowisko naczelnik inwestycji oglądał chyba i nawet za granicą. Nie wiem może nawet po nim się ślizgał. Wobec tego marzenia kolegi są niejako spłnione...
KoleżankęNo właśnie rzecz w tym, że przy konsultacjach społecznych uwagi do projektów wnoszą nie tylko radni, ludzie z wydziału inwestycji, czy sam naczelnik...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 5 gości