Oświadczenie wiceprezydenta Tamborskiego

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Vin » piątek, 16 lut 2007, 18:24

Achaja napisał(a):
Semerchet napisał(a):To znaczy , że Dżega - Matuszczak jest nienormalna ?

chyba pomyliles temat, tu sie pisze o oświadczeniu wiceprezydenta

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wiem
nic nie wnosi ten post
ale nie mogee nooooooo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez Semerchet » piątek, 16 lut 2007, 18:31

No tak , uległy Urząd Skarbowy .... wobec kogo ? Przeczytaj posty wstecz.
Semerchet
Ważniak

Postprzez Semerchet » piątek, 16 lut 2007, 18:59

Achaja napisał(a):
pifpaf napisał(a):BLAaa nie brnij dalej, bo bronisz jedną stronę i jest to bardzo widoczne. Jednym słowem obaj panowie pomylili się nieświadomie, ale cała heca skupiła się oczywiście na jednym - dlaczego i dla ciebie tak ważne było skupianie się właśnie na p. Bieńkowskim? Tylko nie rozmydlaj się dalej ...

zadam Ci pytanie

czy widzisz różnice w pomyłce w dacie (tz wpisanie zamiast 17.12.2006 17.01.2006) ale wykazanie dochodu w całości, a z drugiej strony nie wykazaniem dochodu??

ja widze zdecydowaną różnice, bo ja nie wykazania ok. 152 tyś zł nie mogę nazwać pomyłką

pomyl sie tak do US i jak wykryją ciekawe czy uznają to za pomyłkę :lol: :lol: :lol:

To jest bełkot achajo 152 w tą czy tamtą ? Co księgujesz , kluski w barze piwnym ?
Semerchet
Ważniak

Postprzez Semerchet » piątek, 16 lut 2007, 19:11

Zostaw moje popołudnie dla mnie i mojej rodziny. Licz dalej kluski. Pól kluski i pół kluski to dwie kluski :lol:
Semerchet
Ważniak

Postprzez Semerchet » piątek, 16 lut 2007, 19:20

To sobie pożartowaliśmy.... wobec kogo US może traktować pomyłki jako mało istotne ?
Semerchet
Ważniak

Postprzez Vin » piątek, 16 lut 2007, 19:21

Achaja napisał(a):
Semerchet napisał(a):Zostaw moje popołudnie dla mnie i mojej rodziny. Licz dalej kluski. Pól kluski i pół kluski to dwie kluski :lol:

nawet gdybym liczyła kluski, to możesz byc pewien, że nie pomyliłabym się na 152 tysiace złotych

i dobranoc bo chyba jestes juz zmeczony :lol:

Semerchet pol kluski i pol kluski to łazanki, uwazaj bo moga na noc zaszkodzic :lol:

Achaja lepiej liczy na landrynkach, wlasnie siedzimy i liczymy sobie cukierki poupychane po kieszeniach :P

pol landrynki i pol landrynki to jeden landrynek :P heheheeeee
Vin
Uzależniony

Postprzez Colinare » piątek, 16 lut 2007, 19:21

oj, dziwni jestescie... mogło sie zapomnieć...

skoro Cimoszewicz zapomniał wpisac, ze ma leśniczówke czy jakies tam akcje...
Colinare
Dyskutant

Postprzez Semerchet » piątek, 16 lut 2007, 19:24

Vin napisał(a):
Achaja napisał(a):
Semerchet napisał(a):Zostaw moje popołudnie dla mnie i mojej rodziny. Licz dalej kluski. Pól kluski i pół kluski to dwie kluski :lol:

nawet gdybym liczyła kluski, to możesz byc pewien, że nie pomyliłabym się na 152 tysiace złotych

i dobranoc bo chyba jestes juz zmeczony :lol:

Semerchet pol kluski i pol kluski to łazanki, uwazaj bo moga na noc zaszkodzic :lol:

Achaja lepiej liczy na landrynkach, wlasnie siedzimy i liczymy sobie cukierki poupychane po kieszeniach :P

pol landrynki i pol landrynki to jeden landrynek :P heheheeeee

:lol: :lol: :lol: miło było.
Semerchet
Ważniak

Postprzez Tutmosis » sobota, 17 lut 2007, 11:45

Landrynka mnie obchodzi co wpisał radny Bieńkowski, radny Tamborski i inni do swojego oświadczenia. Interesuje mnie kiedy zajmiecie się ścieżkami rowerowymi, chodnikami, ulicami, azbestem w blokach, bandami młodzieży pod klatkami, kiedy zaczniecie myśleć o mieszkańcach a nie własnych portfelach. Bale pokończone., chcieliście naszych głosów to pracujcie na rzecz mieszkańców i miasta. Nieodmiennie przypominam, że psy srają mi pod oknem i chodzą po ulicy bez kagańców a często bez smyczy. I to nie są pudelki.
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez Mieszkaniec » niedziela, 18 lut 2007, 22:13

Z tego co się orientuje w przepisach podatkowych popełniony błąd w oświadczeniu V-ce Prezydenta byłby traktowany jako pomyłka oczywista.
Zresztą w rocznym zeznaniu podatkowym PIT 37 nie podaje się dokładnego okresu za jaki składa się zeznanie a rok więc nie ma podstaw do obaw.
Gorzej gdyby w zeznaniu HB nie znalazła się ta „niewielka” kwota 152 tyś zł. Urząd Skarbowy posiada w swoich strukturach dział dochodów nieujawnionych. Po wykryciu jak niektórzy uważają małego błędu HB wg obowiązującego prawa nie zapłaciłby 30% ani nawet 40% podatku dochodowego od osób fizycznych a 75%
Które wg Was jest większe wykroczenie karno skarbowe?
Mieszkaniec
Bywalec

Postprzez Colinare » niedziela, 18 lut 2007, 22:34

z dwóch wykroczeń największe jest trzecie - polityka rabunkowa urzędu skarbowego a co za tym idzie i całego rządu
Colinare
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg