Achaja napisał(a):Semerchet napisał(a):To znaczy , że Dżega - Matuszczak jest nienormalna ?
chyba pomyliles temat, tu sie pisze o oświadczeniu wiceprezydenta
wiem
nic nie wnosi ten post
ale nie mogee nooooooo

Achaja napisał(a):pifpaf napisał(a):BLAaa nie brnij dalej, bo bronisz jedną stronę i jest to bardzo widoczne. Jednym słowem obaj panowie pomylili się nieświadomie, ale cała heca skupiła się oczywiście na jednym - dlaczego i dla ciebie tak ważne było skupianie się właśnie na p. Bieńkowskim? Tylko nie rozmydlaj się dalej ...
zadam Ci pytanie
czy widzisz różnice w pomyłce w dacie (tz wpisanie zamiast 17.12.2006 17.01.2006) ale wykazanie dochodu w całości, a z drugiej strony nie wykazaniem dochodu??
ja widze zdecydowaną różnice, bo ja nie wykazania ok. 152 tyś zł nie mogę nazwać pomyłką
pomyl sie tak do US i jak wykryją ciekawe czy uznają to za pomyłkę![]()
![]()
Achaja napisał(a):Semerchet napisał(a):Zostaw moje popołudnie dla mnie i mojej rodziny. Licz dalej kluski. Pól kluski i pół kluski to dwie kluski
nawet gdybym liczyła kluski, to możesz byc pewien, że nie pomyliłabym się na 152 tysiace złotych
i dobranoc bo chyba jestes juz zmeczony
heheheeeeeVin napisał(a):Achaja napisał(a):Semerchet napisał(a):Zostaw moje popołudnie dla mnie i mojej rodziny. Licz dalej kluski. Pól kluski i pół kluski to dwie kluski
nawet gdybym liczyła kluski, to możesz byc pewien, że nie pomyliłabym się na 152 tysiace złotych
i dobranoc bo chyba jestes juz zmeczony
Semerchet pol kluski i pol kluski to łazanki, uwazaj bo moga na noc zaszkodzic![]()
Achaja lepiej liczy na landrynkach, wlasnie siedzimy i liczymy sobie cukierki poupychane po kieszeniach![]()
pol landrynki i pol landrynki to jeden landrynekheheheeeee
miło było.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości