Piłkarze "Kotwicy"w proteście zeszli z boiska

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Piłkarze "Kotwicy"w proteście zeszli z boiska

Postprzez Semerchet » czwartek, 15 lut 2007, 13:49

Kolejnym działaniem, jak na Jasia przystało popisał się ów cytowany Gromek prezydent , a może już nie prezydent.
Sprawa dotyczy piłkarzy kołobrzeskiej Kotwicy, którzy po kampanijnym bełkocie J.Gromka, och pamiętamy te komenarze Gromka- nestora piłki nożnej, głównego komentatora meczów piłkarskich, kolegę i znajomego piłkarzy, którzy cynizm tego człowieka odczuli na własnej skórze...wczoraj zeszli z boiska, bo nie dostali pieniędzy na funkcjonowanie, a idąc za wypowiedzią jednego z zainteresowanych cyt. "dość tego cyrku Gromka", ja nie dziwię się wcale.
Semerchet
Ważniak

Postprzez Messenger » czwartek, 15 lut 2007, 13:52

Chciałbym zaznaczyć, że zaległości pochodzą z okresu panowania Twojego Boga ;/
Messenger
Ważniak

Postprzez Semerchet » czwartek, 15 lut 2007, 14:31

Messenger, ja mam wrażenie , że Tobie ktoś coś dosypuje o napojów. :evil:
Semerchet
Ważniak

Postprzez Messenger » czwartek, 15 lut 2007, 14:34

masz tez pewnie wrazenie ze jestes najmadrzejszy, wiesz wszystko, masz monopol na wiedze, jestes najladniejszy, a wszyscy tylko wypatruja kiedy ukaze sie twoj post na forum, bo tak fajnie piszesz :D
Messenger
Ważniak

Postprzez mimoza » czwartek, 15 lut 2007, 15:16

nie znam sie na tym, /na finasowaniu sportu/ ale zapytam tylko - urazy - czy to w ciągu jednego dnia tak sie stało, nie było jakiś sygnałów, że źle się dzieje... ze jest padaczka w kulturze to wiem, natomiast, jak jeszcze pisałem o budżecie na ten rok - to zadrosciłem że sport dostaje kase a kultura nie - może mnie ktoś oswieci na czym polega problem...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez kacper » czwartek, 15 lut 2007, 15:26

Piter pieniądze były obiecane i w piątek mają być przelane na konto klubu - informacja taka wyszła do klubu już w zeszły poniedziałek .
Wystawienie juniorów to akcja zarządu który trzęsie tyłki o posadki . Zobacz jak nagle na meczu pojawił się Bieńkowski . Widziałeś go na innm sparingu? Bo ja nie . Umowa o pieniądze z ust prezydenta padła i jest dotrzymana . Dostali koszykarze ( chociaż wg mnie bez sensu jest tak drogie utrzymywanie drużyny w małym Kołobrzegu bez poważnych sponsorów) a teraz piłkarze , chociaż myślę że też trzeba przyjrzeć się temu jak pieniądze są wydawane.
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Tutmosis » czwartek, 15 lut 2007, 17:06

kacper napisał(a):Piter pieniądze były obiecane i w piątek mają być przelane na konto klubu - informacja taka wyszła do klubu już w zeszły poniedziałek .
Wystawienie juniorów to akcja zarządu który trzęsie tyłki o posadki . Zobacz jak nagle na meczu pojawił się Bieńkowski . Widziałeś go na innm sparingu? Bo ja nie . Umowa o pieniądze z ust prezydenta padła i jest dotrzymana . Dostali koszykarze ( chociaż wg mnie bez sensu jest tak drogie utrzymywanie drużyny w małym Kołobrzegu bez poważnych sponsorów) a teraz piłkarze , chociaż myślę że też trzeba przyjrzeć się temu jak pieniądze są wydawane.
Zgadzam się. Ładowanie kasy w miernoty bo na poważną drużynę nie stać tego miasta. Może młodzikom albo juniorom dać te pieniądze a o staszych niech dbają większe, zasobniejsze kluby.
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez Tutmosis » czwartek, 15 lut 2007, 17:10

etranger napisał(a):
kacper napisał(a):Piter pieniądze były obiecane i w piątek mają być przelane na konto klubu - informacja taka wyszła do klubu już w zeszły poniedziałek .

Henryk na meczu...... :lol: :lol: :lol:
Janusz przy yyyyyyyy mikrofonie :lol:
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez BLAaa » czwartek, 15 lut 2007, 18:27

piter_Radzikowo napisał(a):a daleczgo dopiero teraaz ma przyjsc przelew?? ile meisiecy jest juz perezydentem, i z tego co wiem to od samego poczatku obiecywal obiecywal i obioecywal i nic z teych obietnic nie bylo!!!

Zaraz zaraz... A od czego jest zarząd klubu?? Od łatwienia kasy chyba, nie?
Nie przypominam sobie, żeby już rozstrzygnieto konkursy na dofinansowanie zadań publicznych realizowanych przez organizacje poza rządowe, więc ja sie pytam: co to za kasa dla Kotwicy??
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Tutmosis » czwartek, 15 lut 2007, 20:50

Jest jeszcze amatorska liga piłki nożnej. W piłkę można grać zawsze i wszędzie, dlaczego za publiczne pieniądze? Osobiście wolę proste krawężniki i całe płytki chodnikowe zamiast jakiejś drużyny.
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez Semerchet » czwartek, 15 lut 2007, 23:18

BLAaa napisał(a):
piter_Radzikowo napisał(a):a daleczgo dopiero teraaz ma przyjsc przelew?? ile meisiecy jest juz perezydentem, i z tego co wiem to od samego poczatku obiecywal obiecywal i obioecywal i nic z teych obietnic nie bylo!!!

Zaraz zaraz... A od czego jest zarząd klubu?? Od łatwienia kasy chyba, nie?
Nie przypominam sobie, żeby już rozstrzygnieto konkursy na dofinansowanie zadań publicznych realizowanych przez organizacje poza rządowe, więc ja sie pytam: co to za kasa dla Kotwicy??

Zaraz, zaraz a co mówił były prezydent Gromek w kampanii.
Semerchet
Ważniak

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg