McCool napisał(a):Flo napisał(a):j0shu4 napisał(a):swietne
kolega z problemem emocjonalno-osobowosciowym i faszysta-mysliciel
gratuluje wyboru
powodzenia:)
i teraz nie bede mogl spac![]()
Moje koszmary sie ziscily![]()
![]()
![]()
![]()
Tylko nie mocz się w nocy![]()
dobrze tato
McCool napisał(a):Flo napisał(a):j0shu4 napisał(a):swietne
kolega z problemem emocjonalno-osobowosciowym i faszysta-mysliciel
gratuluje wyboru
powodzenia:)
i teraz nie bede mogl spac![]()
Moje koszmary sie ziscily![]()
![]()
![]()
![]()
Tylko nie mocz się w nocy![]()
Slayer napisał(a):buhaha zamykają niewygodne tematy, kasują niewygodne posty, jeszcze z tydzień takiego moderowania i na tym forum zostaną sami z Karollą![]()

mimoza napisał(a):to forum jest na wypadek, że jak tu moderator zamknie temat to będzie go można jechac dalej tam własnie... na razie nic nie zamykają...
r00t napisał(a):
...tutaj moderator zamyka temat tylko wtedy gdy dyskusja schodzi poniżej poziomu przyzwoitości, czyli za bluzganie, albo skakanie sobie do gardła... nie za poglądy. często bywa tak, że jak rozmówcom kończą się merytoryczne argumenty to albo dalej uskuteczniają offtopik albo bluzgają siebie nawzajem...
super 

loisslane napisał(a):Nie, szkoda mi nerwów na to forum. Kiedy tylko poczytam kilka postów, podnosi mi się ciśnienie. Mam wrażenie, że znajduję się wśród szczekających szczeniaków, narcystycznych faszystów, małolatów nie mających pojęcia o życiu i użalających się nad sobą ofiar losu. Szlag mnie trafia i nawet nie chce mi się z nimi polemizować. W trosce o swoje zdrowie psychiczne pozostanę przy forum niniejszym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości