Walentynki

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Tisaja » wtorek, 13 lut 2007, 15:54

Noooooo... :roll:

Walentynki.. sexi bielizna.. (choć mając partnera codzień sie nosi sexi :roll: ) piekna, czerwona sukienka... czerwone usta, pazurki u stópek i raczek...ulubiona fryzura partnera świeczki, alkohol... wykwintne jedzonko..
Łóżko w płatkach.... ech...
"Zakochani, zaczarowani... ".. na zawsze... :oops:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Uri » wtorek, 13 lut 2007, 15:57

Tisaja napisał(a):Nie rozumiem ludzi, którzy traktują je jak komercję.. może po prostu widzą trochę świata który nie został wykreowany przez machinę tworzącą popyt na nadmierną podaż jednocześnie bezczeszcząc wspaniałe uczucie...
Walentynki suxx... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"fixed"
Uri
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Tisaja » wtorek, 13 lut 2007, 16:03

Uri
To nie jest zabawne.. cytowanie i zmienianie czyichś postów...
Dziecinada.. juz jedna taka tu była... :twisted: teraz pozostało jej forum pracy... :twisted:
Ostatnio edytowano wtorek, 13 lut 2007, 16:05 przez Tisaja, łącznie edytowano 1 raz
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez cushu » wtorek, 13 lut 2007, 16:03

Ja topię telefon w toalecie, zaszywam się w lesie i wracam 15. Jakby ktoś pytał to opowiadam wstrząsającą historie o tym jak w trakcie ekspedycji naukowej straciłem kontakt ze światem i przetrwać udało mi się tylko dzięki myśli o moim ukochanym zadżumionym mieście i miłości w niej uwięzionej. A jak ktoś jest bardzo upierdliwy, to wkładam rękę po telefon i stwierdzam fakt niepodważalny.. że patrząc na to z drugiej strony, spędziłem Walentynki z największą miłością mego życia.. samym sobą. Zbierałem polne kwiaty podskakując nago po okrytych zimowym powietrzem łąkach nucąc piosenki o miłości, bicepsach i moich pośladkach.
cushu
Terminator

Postprzez Flo » wtorek, 13 lut 2007, 16:06

Tisaja napisał(a):Uri
To nie jest zabawne.. cytowanie i zmienianie czyichś postów...
Dziecinada.. juz jedna taka tu była... :twisted: teraz pozostało jej forum pracy... :twisted:

nie dziecinada a zenada, po nazwisku trzeba :twisted: Uri obiecaj poprawe :twisted:
Flo
Arcymistrz

Postprzez loisslane » wtorek, 13 lut 2007, 16:11

cushu napisał(a):Ja topię telefon w toalecie, zaszywam się w lesie i wracam 15. Jakby ktoś pytał to opowiadam wstrząsającą historie o tym jak w trakcie ekspedycji naukowej straciłem kontakt ze światem i przetrwać udało mi się tylko dzięki myśli o moim ukochanym zadżumionym mieście i miłości w niej uwięzionej. A jak ktoś jest bardzo upierdliwy, to wkładam rękę po telefon i stwierdzam fakt niepodważalny.. że patrząc na to z drugiej strony, spędziłem Walentynki z największą miłością mego życia.. samym sobą. Zbierałem polne kwiaty podskakując nago po okrytych zimowym powietrzem łąkach nucąc piosenki o miłości, bicepsach i moich pośladkach.

cushu, jestes niesamowity :lol:
loisslane

Postprzez jedams » wtorek, 13 lut 2007, 18:48

„MIŁOŚCI TY MOJA”

Miłości Ty moja,
Czemu mnie tak każesz,
Każde piękne dziewczę
Mym oczom ukażesz.

I biedne me serce,
Nie wie co ma odrzec,
Wierzy w oczu obraz
Nie mając gdzie go zawrzeć.

I kolejna dziewczyna,
Jak Nimfa - prześliczna,
Serce mówi kochaj
Toż miłość jest tragiczna!

Uczucie tak złudne,
W sercu leży na dnie,
Chcę kochać prawdziwie
A nie co popadnie.

Miłości Ty moja,
Ma dusza tak nie chce,
Chcę kochać się w jednej
Jak kwiatek w konewce.

J.Edams :D :D :D :D
jedams
Rozgrzewa się

Postprzez kamila » wtorek, 13 lut 2007, 18:48

kiedyś dostałam ulotke "Pier*le Twoje kwiaty szanuj mnie cały rok", a co najlepsze później ten ktoś okazał się być moim facetem, taki mały ten świat :lol: . Nie obchodzę tego swięta, dajcie spokój :lol:
kamila
Arcymistrz

Postprzez kulA » wtorek, 13 lut 2007, 18:52

nie lubie tej calej nachalnosci, czlowiek zaczyna czuc ze w ten dzien powinien sie spotkac ze swa luba i milo spedzic czas, a jesli takiej mozliwosci nie ma lub akuratr ma sie zly nastroj kompletnie nie pasujacy do romantycznych spotkan? nawet sie ciesze bardzo ze dzieli mnie w tej chwili ponad 600km od mojej dziewczyny, nie bedzie przynajmniej banalnie, i ciesze sie ze ona ma podobne zdanie o walentynkach co ja, a mily wieczor? mamy je duzo czesciej niz raz w roku
kulA
Rycerz forum

Postprzez McCool » wtorek, 13 lut 2007, 18:54

kamila napisał(a):kiedyś dostałam ulotke "Pier*le Twoje kwiaty szanuj mnie cały rok", a co najlepsze później ten ktoś okazał się być moim facetem, taki mały ten świat :lol: . Nie obchodzę tego swięta, dajcie spokój :lol:

Z tego co pamiętam, to ktoś porozklejał plakaty z tym hasłem na Dzień Kobiet w tamtym roku.
McCool
Rycerz forum

Postprzez kamila » wtorek, 13 lut 2007, 18:55

McCool napisał(a):
kamila napisał(a):kiedyś dostałam ulotke "Pier*le Twoje kwiaty szanuj mnie cały rok", a co najlepsze później ten ktoś okazał się być moim facetem, taki mały ten świat :lol: . Nie obchodzę tego swięta, dajcie spokój :lol:

Z tego co pamiętam, to ktoś porozklejał plakaty z tym hasłem na Dzień Kobiet w tamtym roku.
tak, bo to było na dwa święta DzK i DzZ :oops:

ale ja nie roznosiłam tego :lol:
kamila
Arcymistrz

Postprzez McCool » wtorek, 13 lut 2007, 19:02

kamila napisał(a):
McCool napisał(a):

tak, bo to było na dwa święta DzK i DzZ :oops:

ale ja nie roznosiłam tego :lol:

Właśnie zawsze się zastanawiałem kto się w takie pierdoły trudni i to rozkleja. :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez kamila » wtorek, 13 lut 2007, 19:05

McCool napisał(a):Właśnie zawsze się zastanawiałem kto się w takie pierdoły trudni i to rozkleja. :)
no znam kilka takich świrusów kochanych :wink: i jeden ucieka mi do Irlandii :( (ale to nie na temat)..
kamila
Arcymistrz

Postprzez kazió » wtorek, 13 lut 2007, 19:37

jutro na szczescie polibuda zapewnia mi alibi,ale wiem, ze ona ma takie samo podejscie do tego dnia jak, ale cholernay kwiatek i tak kupie, zeby nie wyjsc na ...
kazió
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark