Jak i gdzie dostać pracę w Kołobrzegu?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Tutmosis » poniedziałek, 12 lut 2007, 21:45

Nowa władza, nowe zobowiązania. Bolesny proces odrywania od koryta będzie za 3,5 roku.
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez Semerchet » poniedziałek, 12 lut 2007, 22:04

Za 3,5 roku ? hm.........
Semerchet
Ważniak

Postprzez telka_es » poniedziałek, 12 lut 2007, 22:33

hm..... ciekawe.... też bym chciała przez 3.5 roku brać kase za nic robienie!!!!!

A później co CV sobie taką piękną pozycję wkleić......
Kolejny powód do dumy Radny będzie miał.

hm......... tymczasem bez znajomości trzeba sie troszeczke nazapieprzać i natrudzić - bolesne ale prawdziwe.....;p

zmierzamy ku urzeczywistnieniu zasad sprawiedliwości społecznej

no bo w koncu wszyscy są równi, a w konkursach i tak wygrają nasi ;/

P A R A N O J A :?
telka_es
Terminator

Postprzez Syriusz » poniedziałek, 12 lut 2007, 23:02

Semerchet napisał(a):Niestety martius ma rację. Łukasz ? On nie ma przygotowania i wykształcenia, pisałem już o tym kowal - dentystą.
Przecież taki wybitny fachowiec powinien znaleźć pracę w prywatnej firmie za godne pieniądze. Nikt się nie czepia Łukasza , wszyscy tylko oczekują sprawiedliwści, bo miało być inaczej i "normalnie".

Jeszcze raz! Madejski dostał robotę tu i tu po konkursie :lol: :lol:

Radny Kruszewski w Wodociągach i TBS-ie też zgodnie z kwalifikacjami i po konkursie? :lol: :lol:

Semerchet, nie rozśmieszaj mnie bo dostanę zajadów ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol:

Mam wymieniać więcej? :wink: Wy obłudnicy :wink: :wink: :wink:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez ewe » wtorek, 13 lut 2007, 07:24

Konsul napisał(a):Radny dostał pracę, ponieważ należy do określonej opcji politycznej. Tłumaczenie, że nie tak nie jest, to akt czystej hipokryzji. I teraz tak, takie zatrudnianie "swoich" było, jest i będzie, niezależnie od władzy. W tym wszystkim chodzi o inny aspekt, a mianowicie, że sam zainteresowany niezwykle mocno piętnował takie praktyki. A jak już się przy korycie znalazło, to i pamięć ulotną się stała.

KONSUL wyjaśnił problem za jednym zamachem .
Mnie się wydaje także, że czepiają się Luka Cz. także dlatego , że nie ma wyższego wykształcenia, takie u nas społeczeństwo. Jak już "kształcony i z dyplomem" to się nadaje na każde stanowisko, a zapomina się o tym jeszcze, że niektórych cechuje jeszcze talent.
Więc może będzie dobrze.
ewe
Gwiazdor

Postprzez Miki » środa, 14 lut 2007, 10:06

ewe napisał(a):
Konsul napisał(a):Radny dostał pracę, ponieważ należy do określonej opcji politycznej. Tłumaczenie, że nie tak nie jest, to akt czystej hipokryzji. I teraz tak, takie zatrudnianie "swoich" było, jest i będzie, niezależnie od władzy. W tym wszystkim chodzi o inny aspekt, a mianowicie, że sam zainteresowany niezwykle mocno piętnował takie praktyki. A jak już się przy korycie znalazło, to i pamięć ulotną się stała.

Mnie się wydaje także, że czepiają się Luka Cz. także dlatego , że nie ma wyższego wykształcenia, takie u nas społeczeństwo. Jak już "kształcony i z dyplomem" to się nadaje na każde stanowisko, a zapomina się o tym jeszcze, że niektórych cechuje jeszcze talent.
Więc może będzie dobrze.

Ewe zapominasz o jednej rzeczy, a mianowicie, że tej osoby to nie dotyczy :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez Flo » środa, 14 lut 2007, 10:21

Miki napisał(a):
ewe napisał(a):

Więc może będzie dobrze.

Ewe zapominasz o jednej rzeczy, a mianowicie, że tej osoby to nie dotyczy :lol:

A kto Ci dal prawo oceniac czy on ma talent czy go nie ma? Tekst glupi jak but. W d... sie poprzewracalo od tej zawisci

Zenada

I zeby byla jasnosc nie bronie konretnego czlowieka lecz piętnuje takie debilne wypowiedzi rodem z Bialorusi
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » środa, 14 lut 2007, 11:48

Dajcie już spokój radnemu, ja bym nie chciał być na jego miejscu. Pańska łaska na pstrym koniu jeździ i za jakiś czas Łukasz może okazać się nie potrzebny, wtedy będzie w MOSiR-ze też niepotrzebny i znów zasili szeregi bezrobotnych. I potem co dalej :?: Dalej nie będzie mógł liczyć na siebie, swoje umiejętności, wykształcenie. Będzie musiał liczyć na kolegów, na partię i będzie musiał sie martwić czy gdzieś go upchną, czy będzie trzeba żyć z diety lub z zasiłku, taki już los radnego, który sam nie potrafi roboty znaleźć. On nie będzie mógł po latach spojrzeć w lustro i powiedzieć, że wszystko co osiągnął zawdzięcza sobie. Ja mam nadzieję, że będę mógł z czystym sumieniem tak powiedzieć.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez telka_es » środa, 14 lut 2007, 12:26

qrczak napisał(a):Dajcie już spokój radnemu, ja bym nie chciał być na jego miejscu. Pańska łaska na pstrym koniu jeździ i za jakiś czas Łukasz może okazać się nie potrzebny, wtedy będzie w MOSiR-ze też niepotrzebny i znów zasili szeregi bezrobotnych. I potem co dalej :?: Dalej nie będzie mógł liczyć na siebie, swoje umiejętności, wykształcenie. Będzie musiał liczyć na kolegów, na partię i będzie musiał sie martwić czy gdzieś go upchną, czy będzie trzeba żyć z diety lub z zasiłku, taki już los radnego, który sam nie potrafi roboty znaleźć. On nie będzie mógł po latach spojrzeć w lustro i powiedzieć, że wszystko co osiągnął zawdzięcza sobie. Ja mam nadzieję, że będę mógł z czystym sumieniem tak powiedzieć.

A M E N
telka_es
Terminator

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg