Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Flo » sobota, 10 lut 2007, 19:04

Konsul napisał(a):Kwestia jest taka, na kogo Kotwicę stać? Ja widzę już oszczędności, i hasło play-off poza nami, a z ligi nie spadniemy. I może słusznie, ale dobrze by było skład budować pod kątem przyszłych rozgrywek. Ale czujność musi być, nikt z ligi spadać nie chce. Trzeba uważać.
PS. Wie ktoś, gdzie teraz gra B.Hamilton? To by było dopiero wzmocnienie.

a czy Blake jest rozgrywajacym? Kto ma wyleciec zeby Blake gral? Daniels?
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » sobota, 10 lut 2007, 20:03

Nikt nie musi wylecieć Flo, wiesz, że B. Hamilton wygrywał dla Kotwicy mecze. Oczywiście teraz potzrebujemy klepacza, który i by 10 pkt na mecz rzucił i kolegów dostrzegł. Tylko tylei aż tyle.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Flo » niedziela, 11 lut 2007, 00:23

Konsul napisał(a):Nikt nie musi wylecieć Flo, wiesz, że B. Hamilton wygrywał dla Kotwicy mecze. Oczywiście teraz potzrebujemy klepacza, który i by 10 pkt na mecz rzucił i kolegów dostrzegł. Tylko tylei aż tyle.

nikogo nie wyrzucac i powielac pozycje? T tak jakbys poszedl do restauracji zamowil 2 herbaty dla siebie :)
Flo
Arcymistrz

Postprzez Konsul » niedziela, 11 lut 2007, 17:25

A ja bym chciał B.Hamiltona i tak. Bo strasznie lubię herbatę i leniwy jestem, więc od razu zawsze zamawiam dwie dla siebie :P
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kulA » poniedziałek, 12 lut 2007, 08:06

Konsul napisał(a):A ja bym chciał B.Hamiltona i tak. Bo strasznie lubię herbatę i leniwy jestem, więc od razu zawsze zamawiam dwie dla siebie :P

trzeba przestac zyc poprzednim sezonem, Blake byl dobry ale teraz mamy na ta pozycje rownie dobrego, jesli nawet nie lepszego, Danielsa a potrzebujemy rozgrywajka, wiec po co wyrzucac pieniadze w bloto i dublowac pozycje jak gdzie indziej jest dziura
kulA
Rycerz forum

Postprzez pan_od_muzyki » poniedziałek, 12 lut 2007, 11:15

Ten Jovanowic to zadna tam rewelacja i calego meczu nie wytrzyma. Abradabas kuleje z forma ale jesli te 25pkt w meczu z Koszalinem to nie jakis przypadek, a sygnal zwyzki formy (haha mowie jak opytmistyczny komentator z TVP) to moze on bedzie klepal? Choc z niego to zadna rozgrywajka raczej?

Co do Blake'a to gra obecnie w Austrii, miescie Gmunden (15tys mieszkancow) http://www.basketswans.at i z tego co mowi to liga tam nie jest na zbyt wysokim poziomie. Nie zmienia to faktu, ze gra w najlepszej druzynie tamtejszej ekstraklasy i notuje dobre wyniki (jak ktos nie ma wiekszych problemow z niemiecko-austriackim to znajdzie info na stronie:)

Tak czy owak powinien sie pojawic w Kolobrzegu po sezonie, odwiedzic starych znajomych. Ma sentyment do tego miasta ale poki druzyna nie bedzie placila zawodnikom nie ma po co go namaiwac na granie tu - przynajmniej z mojej strony - bo szkoda chlopaka.

Poza tym Daniels to dobry zmiennik - przynajmniej rozkreca sie z meczu na mecz i w nastepnym sezonie warto by go miec tutaj.

Jak ktos chce nr do Blejka na Skype chetnie udostepnie, bo zreszta prosil mnie zebym pozdrowil osoby ktore go pamietaja z Kotwicy i ze chetnie udostepni kontakt do siebie bo... nie owijajac w bawelne NIC nie dzieje sie w Gmunden... nawet w porownaniu do Kg :)
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez james » poniedziałek, 12 lut 2007, 12:20

powiem tak..blake byl bardzo dobrym graczem mozna powiedziec pierwsza "gwiazda"kotwicy...ale gdyby np w tamtym sezonie najpierw byl chris a hamilton by doszedl w tym sezonie sytuacja bylby zupelnie odwrotna..wszyscy pisali by gdzie jest chris, gdzie nasz daniels...
prawda taka ze daniels jest lepszym obronca jednak w ataku zdecydowanie lepszy byl blake...
w naszej sytuacji hamilton jest zupelnie niepotrzebny...nie mam kasy zeby siciagnac blake'a a priorytetem jest dobry gracz na pozycje nr 1..taka jest prawda i sentymenty trzeba zostawic i myslec racjonalnie...
james
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » poniedziałek, 12 lut 2007, 12:31

mamy nowego amerykanskiego klepacza. Info ejst na kotwica.e-basket chyba.
Flo
Arcymistrz

Postprzez pan_od_muzyki » poniedziałek, 12 lut 2007, 12:34

W niedziele dotarł do Kołobrzegu kandydat na rozgrywającego Kotwicy - Amerykanin Jason McLeish. McLeish (27 lat, 182 cm) ma za sobą dwa sezony w uniwersyteckich zespole Eastern Kentucky. Należał tam do wyróżniających się graczy. W sezonie 2004/05 miał średnio 8,8 punktu, 2,5 zbiórki i1,7 asysty. Jeszcze lepiej było rok później – grał średnio 31 minut i zdobywał 17,8 pkt, 2,7 zbiórki, 2 asysty i tyle samo przechwytów. McLeish, który ostatni rok grał w półzawodowych ligach w USA, będzie sprawdzany w poniedziałkowym meczu sparingowym z AZS Koszalin.

Ano tak.... dzis na mecz wypadaloby sie wybrac. 8)
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez james » poniedziałek, 12 lut 2007, 12:42

oficjalnie wejsc na ten mecz nie bedzie mozna ale dla chcacego nic trudnego... :wink:
a nowy rozgrywajek??cos dluugo nie gral, mial spore przerwy w grze...cos mi smierdzi ogolnie ;/
james
Mistrz klawiatury

Postprzez kulA » poniedziałek, 12 lut 2007, 12:45

james napisał(a):powiem tak..blake byl bardzo dobrym graczem mozna powiedziec pierwsza "gwiazda"kotwicy...ale gdyby np w tamtym sezonie najpierw byl chris a hamilton by doszedl w tym sezonie sytuacja bylby zupelnie odwrotna..wszyscy pisali by gdzie jest chris, gdzie nasz daniels...
prawda taka ze daniels jest lepszym obronca jednak w ataku zdecydowanie lepszy byl blake...
w naszej sytuacji hamilton jest zupelnie niepotrzebny...nie mam kasy zeby siciagnac blake'a a priorytetem jest dobry gracz na pozycje nr 1..taka jest prawda i sentymenty trzeba zostawic i myslec racjonalnie...

100% sie zgadzam
kulA
Rycerz forum

Postprzez pan_od_muzyki » piątek, 16 lut 2007, 08:02

To co, przyjedzie ta Unia do nas czy raczej juz Unia podzieli los zeszlorocznego Inowroclawia? Jesli tak to los chce pomoc Kotwicy:) Byle Polonia nas nie przeskoczyla i jakos sie przecisniemy :twisted:

Tak czy owak zobaczylbym juz naszych ancymonow w akcji.
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez james » piątek, 16 lut 2007, 09:48

unia przyjedzie i mecz sie odbedzie
james
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » piątek, 16 lut 2007, 10:08

james napisał(a):unia przyjedzie i mecz sie odbedzie

a mozesz mi powiedziec kto tam zagra? :twisted:
Flo
Arcymistrz