. Cholera mleka nie ma, pożyczcie mi.. Boże, aparat muszę zobaczyć co się stało, mam nadzieje, ze nic poważnego, bo jeszcze chcę pożyć
, a nastrój mam taki jak zawsze

keeper napisał(a):u mojego bratanka zaczął się okres kolek, no to noc mam z głowy,bo zgłosiłam się jako ochotniczka, do noszenia go dzisiaj i lulania. Nastrój mam podły,wisielczy itepe..ale to pewnie do momentu,kiedy zobacze maleństwo
nie kazdy kaczor ma kolki

kamila napisał(a):mrrr, raauuu, rrrrrr, mam koncert mruczenia i ogólnie wydawania z siebie ponętnych dźwięków.. ciepłe mleko, kocyk, pilot i dupa niech rośnie, pa pa, mrrrr

Czyste niebo, lekki mrozik, delikatny wietrzyk, świeże powietrze i cudna biel, od której oczy aż bolały
Chyba tego mi było trzeba: długiego, samotnego spaceru, podczas którego można spokojnie pomyśleć... lub wogóle nie myśleć
Brak mi odwagi i wiary w to, że mi to pomoże odzyskać spokój i wrócić do normalnego życia. Z każdym dniem jest coraz trudniej.. Jednak od jakiegoś czasu coś rozpaczliwie każe mi wykonać ten konkretny ruch. Tylko boję się, a raczej jestem pewna, że nie dam rady doprowadzić tego końca 
WZT napisał(a):sam niewiem wpiernicz dostalem taki sredni- moj przeciwnik pojechal nasz szycie a ja siedze z pocieta twarza i palcami i zastanawiam co jutro bede ciekawego robil.....
A tak pozatym to pizga na dworzu- moze to i dobrze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości