umberto napisał(a):Kampania już ruszyła. Właściciele mediów będą chcieli zarobić i zaraz zamkną dostęp do darmowej propagandy. Sztaby będą płacić, legalnie albo się dogadywać. Miasto całkiem stanie. Poziom debat publicznych byłby wyższy ale kto je ma prowadzić. Oszołomieni napastliwi dziennikarze? Taka prawda. Gorsze programy wypierają lepsze. Paszkwile wypierają opinie. A będzie jeszcze gorzej, to dopiero przygrywka - największe atrakcje, przed nami. Miasto dołuje dzięki bijatyce bladego z burakiem.
kALiNeK napisał(a):szkoda że na tkk nie ma EDiT opcjidodam że tego frajera nażelowanego jakby dostał plackiem w łeb Karpiniuka nigdy nie lubiłem!!
Nie przypominam sobie, nie mówię już o szacunku dla urzędu posła RP, bo w przypadku kalinka słowo szacunek nie dotyczyło nawet rodziców, ale chyba panowie powinniście zareagować na takie teksty 
qrczak napisał(a):Niedługo POseł będzie każdą wypowiedź kończył stwierdzeniem:
Poza tym, uważam, że Bieńkowskiego trzeba zniszczyć
Niedługo się dowiemy, że były prezydent podsypywał POsłowi trutkę na szczury do pojemniczka z żelem.![]()
To będzie chyba ostateczny atak.
!! JA jestem góru, ja jestem bogiem i nikt mi nie podskoczy"
?? w koncu biorą przykład ze swego góru.........
Syriusz napisał(a):Niech mi ktoś napisze od czego się zaczęło. Panowie działali razem, tak?
Pracowali razem, tak? Razem kiedyś szli do wyborów, tak?
TO CO SIĘ STAŁO, że się tak nieznoszą????????????????????????
?? w koncu biorą przykład ze swego góru.........

skorpion napisał(a):No z tym góru to nie jest literówka. Staram się nie czepiać błędów bo i ja je popełniam. Co do kolejnych punktow to ad.1 rozczaruję Ciebie - Twoje posty nie wymagaja nadmiernego wysiłku intelektualnego.
ad.2 w tym punkcie podoba mi się Twoja skrpmnośc , gdy piszesz o "ziarnie prawdy", a więc nie twierdzisz,że tylko Ty masz monopol na prawde absolutmną. ad. 3 - staram się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 4 gości