Hasky napisał(a):Ja wypowiem się krótko i na temat. Nie, żebym krytykował ale powiedziałbym, że powstała dopiero stronka jak już inne od dłuższego czasu w "sieci" swoje zrobiły. Pewnie jeszcze kilka takich powstanie.
Hasky napisał(a):mała_maupka napisał(a):To chyba fajna sprawa, kiedy ludzie mają prawo wyboru co, gdzie i spod czyjego pióra chcą czytać. Nie uważasz?
Manewrując po tego typu stronach informacyjnych można szybko porównać jak o kim się piszę. I wybrać styl najbardziej odpowiadający
No i własnie to mi się bardzo podoba. Każdy ma prawo wyboru...Tylko piszę, ze takie strony w przeciągu krótkiego czasu wyrastają jak "Grzyby po deszczu... ". Fajnie, bo jest gdzie i co czytać tylko chodzi o ten "boom" - pokaż mi taka stronę rok temu
Ależ bolesna utrata monopolu. Ojej.etranger napisał(a):Czy ktoś wie kto finansuje działalność "dziennikarskę" oweej strony. Kto jest właścicielem tego poratalu "informacyjnego"?

Tutmosis napisał(a):Ależ bolesna utrata monopolu. Ojej.etranger napisał(a):Czy ktoś wie kto finansuje działalność "dziennikarskę" oweej strony. Kto jest właścicielem tego poratalu "informacyjnego"?
umberto napisał(a):Znakomita strona. W końcu ktoś nie boi się napisać, jak jest naprawdę. Wspaniały jest każdy tekst. Tzw.dziennikarze - mogą tylko zazdrościć panu Robertowi i panu Mariuszowi. Piszcie tak dalej panowie. Wiem, że jesteście ludźmi szlachetnymi i to widać w każdym calu.
bezalkoholowe a powala z nóg

umberto napisał(a):Znakomita strona. W końcu ktoś nie boi się napisać, jak jest naprawdę. Wspaniały jest każdy tekst. Tzw.dziennikarze - mogą tylko zazdrościć panu Robertowi i panu Mariuszowi. Piszcie tak dalej panowie. Wiem, że jesteście ludźmi szlachetnymi i to widać w każdym calu.

Flo napisał(a):umberto napisał(a):Znakomita strona. W końcu ktoś nie boi się napisać, jak jest naprawdę. Wspaniały jest każdy tekst. Tzw.dziennikarze - mogą tylko zazdrościć panu Robertowi i panu Mariuszowi. Piszcie tak dalej panowie. Wiem, że jesteście ludźmi szlachetnymi i to widać w każdym calu.
Pewnie mr W. sam o sobie pisze![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości